h

Jasa

OEM / ODM pikeun Klién Brand

OTAO parantos gaduh pabrik 12000sqm, 200+ padamel, sareng ratusan mesin anu tepat. Produksi jitu anu épéktip anu épéktip disahkeun ku BV, SGS, ISO, sareng sajabana pikeun ngajamin kualitas sareng mastikeun pikeun nganteurkeun waktos.  
 
OTAO dilayanan 300+ klién mérek OEM kalayan pangalaman anu euyeub sareng kualitas bukti, nyayogikeun jasa anu aya hubunganana sareng paménta anu cocog, desain, solusi, harga, produksi, pengiriman, pamasaran, sareng dukungan saatos penjualan.

Solusi panyalindungan

Ukuran atanapi bahan anu béda pikeun kabutuhan klien dina alat, sapertos mobile, tablet, Kaméra, Mobil, alat bumi, sareng mesin industri ...  
 
Nyayogikeun solusi produk pikeun ngahontal sarat kualitas sareng anggaran, ngabantosan klien kami ngawangun mérek, harga, sareng kompetisi dina bédana produk, jst.

Kontrol Kualitas

OTAO parantos netepkeun hiji SOP lengkep sareng TQM kadali kualitas pikeun mariksa unggal bahan baku, prosedur, sareng produk, pastikeun nganteurkeun waktosna, sareng ngajamin kualitas unggal produk.  
 
Utamana OTAO gaduh pangalaman dina ngawangun mérek milik sareng dilayanan mérek klién, OTAO parantos ngempelkeun mesin mesin produksi sareng sét pinuh ku mesin uji pikeun unggal prosedur, dina waktos anu sami, ngembangna tim QC, ngaoptimalkeun unggal prosedur, sareng nambihan langkung seueur prosedur pikeun cocog.

Panilitian & Pangwangunan

Tim R&D sorangan / Lab internal sareng peralatan pikeun tetep nyayogikeun solusi énggal sareng canggih digarap sareng perusahaan Jepang, Koréa sareng Cina kana bahan-bahan énggal pikeun panangtayungan layar.  
 
Perbaikan prosés anu tetep sareng ngaoptimalkeun ngajantenkeun bédana anu langkung ageung pikeun produk pikeun ngabantosan klien kami pikeun ngahontal langkung seueur persaingan sareng bakal ngaluncurkeun barang-barang énggal unggal bulan supados klién urang tiasa ngamajukeun barang énggal pikeun klienna.

Dukungan Marketing

Hadir seueur paméran sareng média sosial pikeun nyebarkeun mérek sareng nyayogikeun elemen promosi sareng file anu aya hubunganana pikeun ngabantosan  
 
Kami bakal ngumpulkeun sadaya héndsét sareng alat, anu bakal diluncurkeun ku mérek dina sababaraha taun, sareng ngembangkeun pelindung layar anu aya hubunganana sareng 3-4 bulan, nuturkeun tren pamasaran. Kami bakal nyarankeun produk panas saluyu.
 
Kami ngahontal sajumlah ageung konsumén sareng koméntar pikeun nyaluyukeun pamekaran produk sareng paningkatan urang.