proud_top_banner

Samsung S21 Ultra UV Lem Tempered Glass

Samsung S21 Ultra UV Lem Tempered Glass

Modél unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, sareng VIVO sadayana dianggo layar melengkung kalayan lekukan ageung. UV Lem Tempered Glass ngagaduhan nyayogikeun pagelaran sareng perlindungan anu hadé pikeun aranjeunna, janten salah sahiji jenis
kaca tempered ditarima sacara lega ku konsumén


Detil Produk

Naha anjeun peryogi gelas UV lem tempered?

Modél unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, sareng VIVO sadayana nganggo layar melengkung kalayan lekukan ageung. Sajauh ieu, naon waé kaca panas bending panas di dunya bakal ngagaduhan salah sahiji atanapi langkung tina masalah ieu:

Tutup bagian daérah tampilan di beulah kénca sareng katuhu

Toél henteu sénsitip

Teu tiasa nganggo fungsi muka konci sidik atanapi muka konci henteu peka

Rét lebet kana handapeun gelas

Aya gelembung, sisina bodas, atanapi gelembung nembongan dina sababaraha dinten saatos nempel

Konsumén biasa henteu tiasa ngirim nyalira

Kaca UV lem OTAO sacara tempered sampurna ngabéréskeun masalah ieu.

Naon Kaca Lem Lem UV?

Paket kaca tempered UV hadir sareng anu disebut gél LOCA. LOCA mangrupikeun bentuk pondok tina 'Liquid Optical Clear Adhesive). Gél LOCA digunakeun pikeun némpélkeun lensa sampul, kaca jsb kana awak telepon sareng sabab mangrupakeun perekat anu jelas, éta ngagaduhan sipat optik anu unggul. Nalika anjeun nganggo lampu Ultraviolet (UV) ka dudung teh cair UV lem, produsen aksésori ieu mimiti nelepon 'kaca UV' ieu.

Cairan napel jelas optik (LOCA) nyaéta téknologi beungkeutan basis cair anu digunakeun dina panel toél sareng alat-alat tampilan pikeun ngabeungkeut lénsa panutup, plastik, atanapi bahan optik sanés ka unit sénsor utama atanapi séwang-séwangan. Perekat ieu ningkatkeun ciri optik sareng daya tahan. Lem LOCA sering dikeras nganggo lampu ultraviolét.

Kumaha milih gelas UV anu alus tempered?

Lem UV kaca anu tempered mimiti muncul dina 2018, tapi dugi ka ayeuna, kaseueuran produk di pasar ngagaduhan masalah sapertos kieu

Asesorisna sumebar sareng pamasanganna rumit. Sakali aya kasalahan, gelas ngan ukur tiasa dibasmi (gambar);

Waktos curing lami pisan (2 menit);

Sakali kapok, hésé dicarékan. Salaku conto, upami gelas marah anjeun teu dihaja rusak sareng kedah diganti ku gelas anu anyar, anjeun tiasa nganyenyeri panangan (gambar);

Lem dilembur salami dipasang, nempel kana tombol sisi, hasilna besi tua (gambar)

Lem UV kacamata OTAO urang

Artefak gelas dirancang khusus pikeun kaca UV, gampang dipasang, saha waé tiasa gampang ngamimitian saatos nonton video operasi kami. Janten produk urang tiasa dijual online sareng offline duanana.

Nganggo generasi terbaru UV lem, waktos pangubaran tiasa disingkat janten 1 menit.

Lem UV pangénggalna tiasa gampang dirobih bahkan saatos sababaraha bulan dianggo saatos diubaran, moal aya résidu, sareng éta moal nganyenyeri panangan anjeun.

Kasaimbangan Pad sareng desain katun nyerep pikeun mastikeun yén lem moal kabanjiran nalika prosés pembukaan kacamata

Alat anu cocog

Modél:

Huawei P30 Pro
Huawei P40 Pro
Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 40
Huawei Mate 40 Pro
Huawei Nova 8
Huawei Nova 8 Pro / Hono

Samsung S20
Samsung S20 +
Samsung S20 Ultra
Samsung Note 20 Ultra
Samsung S21 Ultra
Xiaomi 10
Xiaomi 10 Pro
Xiaomi 10 Ultra
Xiaomi 11
OnePlus 9 Pro


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.