proud_top_banner

Samsung S21 Ultra 3D Panas-bending TPU Screen Protector

Samsung S21 Ultra 3D Panas-bending TPU Screen Protector

Pilem TPU hot-bending 3D OTAO khususna dirancang pikeun telepon sélulér anu melengkung di pasar. Merek anu didukung kalebet Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, OPPO, Sony sareng sajabina. Kami nganggo bahan baku impor ti Koréa Kidul pikeun mastikeun permukaan tahan gores, lemes, sareng transmisi cahaya anu luhur. Babarengan sareng posisina, pamasanganana janten saderhana.


Detil Produk

TPU mangrupikeun poliuretan thermoplastic , Ieu palastik ditingkatkeun kimia anu sipatna kalebet résistansi goresan, élastisitas, minyak sareng tahan gajih, sareng ningkat tangguhna. Kusabab bahanna elastis, éta ngagaduhan kamampuan "nyalira nyalira". Ieu ngandung hartos yén kalembutanana sakedik masihan kakuatan pikeun nyerep pangaruh anu henteu ekstrim, sapertos kaseueuran tetes sareng goresan anu langkung énténg, nalika nahan sadayana atanapi kaseueuran komposisi aslina. Salaku conto, goresan anu langkung énggal biasana nyésa waé dina plastik lemes, anu lalaunan mulih deui ka normal.

Gampang Pasang

Pilem TPU anu mimiti hésé pisan dipasang, bahkan saatos latihan profesional, anjeun panginten tiasa ngalaman masalah sapertos kieu: Gelembung udara sesah dikikis, sareng lebu tiasa gampang lebet. Saatos paningkatan anu teras-terasan, pilem OTAO anu tempered ayeuna tiasa dipasang dina waktos kanggo novice atanapi dina hiji waktos. Wilujeng nonton video kami pikeun detilna.

Ngubaran diri

Pilem TPU OTAO didamel tina bahan impor ti Koréa Kidul, sareng karasa permukaanna langkung luhur tibatan pilem biasa anu biasa, anu tiasa nyegah layar kagorés, sareng salami éta henteu goresan, éta tiasa ngalereskeun nyalira dina sababaraha jam.

Alat anu cocog

Candak Samsung S21 Ultra salaku conto. Ayeuna, kaseueuran pilem anu tempered di pasar bakal ngagaduhan salah sahiji atanapi langkung tina masalah-masalah ieu. Upami anjeun atanapi palanggan anjeun henteu tiasa sabar masalah ieu, TPU bakal janten pilihan anu pangsaéna.

Henteu dianggo sénsitip pisan sareng fungsi noél
Pangenal sidik henteu peka (utamina Samsung S10, S20, S21, Catetan 10, Catetan 20 séri nganggo sidik ultrasonik pikeun muka konci)
Kaseueuran kaca anu tempered bakal nganggo wates anu dicitak sutra dina dua sisi, anu umumna langkung lega tibatan wates layar telepon sélulér, anu pastina bakal ngahalangan bagian tina jandela tampilan.
Pangaruh halo di tengah layar
Hésé nempelkeun gelas pinuh lem dina telepon tanpa gelembung
Gampang murag
Gampang kénging lebu saatos nganggo bari

Modél:

Samsung A30 / A50

Samsung S8

Samsung S8 +

Samsung S9

Samsung S9 +

Samsung Note 8

Samsung Note 9

Samsung S10

Samsung S10 +

Samsung S10 5G

Samsung Note 10

Samsung Note 10+

Samsung S20

Samsung S20 +

Samsung S20 Ultra

Samsung A90 5G

Samsung A51 5G

Samsung Note 20

Samsung Note 20 Ultra

Samsung A41

Samsung M21

Samsung S20 FE

Samsung S21

Samsung S21 +

Samsung S21 Ultra

Huawei P30

Huawei P30 Pro

Huawei P20

Huawei P20 Pro

Huawei MT20 Pro

Huawei MT30 Pro

Huawei MT30

Huawei P40

Huawei P40 Pro / P40 Pro + (Prem

Huawei Honor 30 Pro / Nova7 Pro

Huawei Honor 30

Huawei Honor V40

Huawei Nova 7SE

Huawei Nova 7 5G

Huawei Nova 8

Huawei Nova 8P

Huawei Mate 40

Huawei Mate 40 Pro

Huawei Nova8

Huawei P50

OnePlus 7

OnePlus 7T

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7T Pro

OnePlus 8P

OnePlus 8T

OnePlus 9 Plus

OnePlus Nord

Sony Xperia 1-XZ4

Xiaomi CC9 Pro

Xiaomi 10/10 pro

Xiaomi 11/11 pro

Xiaomi Redmi K30 Ultra

OPPO Milarian X2

Mote Tepi Ditambah

LG buludru

LG Wing 5G

Fitbit Ayat 2

Muatan Fitbit 4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami