proud_top_banner

Samsung S21 Ultra 3D Panas Bending Tempered Kaca Pelindung layar

Samsung S21 Ultra 3D Panas Bending Tempered Kaca Pelindung layar

Pelindung layar melengkung Kaca Tempered pikeun Samsung S21 Ultra, desain panutup lengkep 3D tiasa ngajagi tampilan sadayana. Lem ujung ditingkatkeun henteu gampang pop kaluar, nyegah goresan sareng kokotor jauh.


Detil Produk

 Desain panutup 3D lengkep nawiskeun perlindungan lengkep.

 Instalasi Gampang tanpa Gelembung.

 Super sénsitip sareng Ultrasonik Sidik Scanner.

● Kasus ramah cocog sareng kaseueuran mérek handphone di pasar.

Alat anu cocog

 Samsung S21 Ultra

CIRI LAIN

9H karasa

Punten perhatoskeun yén 9H dina industri gelas anu marahmay sabenerna ngarujuk kana karasaeun patlot, sanés kateguhan Mohs anu dipikaterang (Pensil 9H karasa = Mohs 6H karasa). Masing-masing angkatan OTAO kaca anu diperyogikeun kedah lulus uji ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang.

Ukuran Akurat sareng Toél Sénsitip

Pengerjaan anu sampurna sok masihan anjeun hasil anu pangsaéna sareng anu sami diterapkeun pikeun pilem gelas anu marah. Potongan anu akurat ku ahlina hartosna pelindung layar gelas anjeun anu marahmay masihan liputan anu sampurna sareng lengkep.

Sénsitip cocog sareng 3D Ultra-sonic Sensor

Modél unggulan Samsung S10, S20, S21, Note10, sareng catetan 20 séri sadayana nganggo pangakuan sidik ultrasonik Qualcomm, anu tiasa pisan ningkatkeun kaamanan muka konci. Tapi éta ogé nyababkeun tantangan hébat pikeun industri gelas anu marah. Ayeuna, 95% pelindung layar kaca anu tempered di pasar moal tiasa ngadukung rekaman sidik ultrasonik sareng pangakuan kalayan saé. Nanging, palindung layar kaca OTAO anu tempered parantos ningkat pisan dina stabilitas sareng akurasi pangenal sidik ngalangkungan panilitian sareng pamekaran sareng paningkatan anu teras-terasan.

Perlindungan Rusak

OTAO sadayana pelindung layar kaca anu tempered atanapi pilem nyayogikeun dampak tepi-ka-ujung sareng panangtayungan hancur. Sacara umum, upami telepon anjeun turun di lantai teu dihaja sareng pencét hese pelindung layar gelas OTAO nyegah tina hancur. Janten, telepon anjeun ragrag tina jangkungna tinangtu anjeun moal cilaka ku potongan kaca.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.