proud_top_banner

Samsung S21 Plus 2.5D Lem Lengkep Tempered Kaca Pelindung

Samsung S21 Plus 2.5D Lem Lengkep Tempered Kaca Pelindung

Pelindung layar melengkung Kaca Tempered pikeun Samsung S21 Plus, transparansi tinggi sareng desain liputan lengkep, nawiskeun tepi ka pelindung pikeun telepon anjeun.0.25mm kaca ipis ultra mastikeun kinerja anu stabil kalayan némpél sénsitip.


Detil Produk

 2.5D panutup pinuh desain lem pinuh.

 Perekat Gratis Gelembung pikeun gampang dipasang.

 Lapisan Oleo-phobic lemes lemes lemes sidik, smudges épéktip.

● Ngarojong fungsi muka konci sidik ultrasonik.

Alat anu cocog

 Samsung S21 Plus

CIRI LAIN

9H karasa

Punten perhatoskeun yén 9H dina industri gelas anu marahmay sabenerna ngarujuk kana karasaeun patlot, sanés kateguhan Mohs anu dipikaterang (Pensil 9H karasa = Mohs 6H karasa). Masing-masing angkatan OTAO kaca anu diperyogikeun kedah lulus uji ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang.

Instalasi Gampang

Pamasangan pilem marahmay OTAO saderhana pisan sareng merenah. Upami anjeun ngémutan terminal, anjeun ogé tiasa milih aplikator kami (ogé disebut baki instalasi) pikeun ngabantosan pamasangan. Komo konsumén tanpa pangalaman pilem tiasa gampang nempatkeun pilem dina pilem.

Tepi bertulang pikeun paningkatan panyalindungan

Kaca Tempered OTAO ngajagi juru rawan sareng ujung layar anjeun pikeun nyegah chip sareng ngeureunkeun retakan ti mimiti sareng nyebarkeun.

图片9

Perlindungan Layar Kaca Kuat

Gelas silikat aluminium sareng téknologi tempering anu dianggo dina OTAO Tempered Glass pikeun ningkatkeun tegangan permukaan gelas sahingga awakna langkung kuat.

dg (6)

Gratis Gelembung & Gratis Debu

Pikeun ngahémat biaya, seueur pabrik ngahasilkeun lingkungan anu henteu bebas debu, sareng gampang nyerep lebu kana produk AB lem, sareng sababaraha lebu sesah dipendakan upami éta henteu ngalaman inspeksi kualitas anu ketat saatos produksi, dugi aranjeunna napel. Anjeun tiasa ningali dina telepon, éta kasép.

Sababaraha pabrik nganggo lem AB anu kualitas rendah, sareng gelembung hawa ogé tiasa muncul.

OTAO ngadopsi prosedur pamariksaan kualitas standar tinggi, tina bahan baku, lingkungan produksi, prosés produksi dugi ka panyimpenan akhir, sacara ketat ngendalikeun, sareng nganteurkeun pelindung layar gelas bébas lebu sareng gelembung anu mumpuni ka anjeun.

Sénsitip cocog sareng 3D Ultra-sonic Sensor

Modél unggulan Samsung S10, S20, S21, Note10, sareng catetan 20 séri sadayana nganggo pangakuan sidik ultrasonik Qualcomm, anu tiasa pisan ningkatkeun kaamanan muka konci. Tapi éta ogé nyababkeun tantangan hébat pikeun industri gelas anu marah. Ayeuna, 95% pelindung layar kaca anu tempered di pasar moal tiasa ngadukung rekaman sidik ultrasonik sareng pangakuan kalayan saé. Nanging, palindung layar kaca OTAO anu tempered parantos ningkat pisan dina stabilitas sareng akurasi pangenal sidik ngalangkungan panilitian sareng pamekaran sareng paningkatan anu teras-terasan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami