top_banner

Kaca Premium

  • iPhone 12 series Schott tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri Schott tempered pelindung layar kaca

    Naon Protéksi Kaca Schott?

    Grup Jerman SCHOTT mangrupikeun perusahaan grup berteknologi tinggi multinasional anu didirikeun taun 1884. 130 taun pangalaman industri dina bidang kaca khusus, bahan sareng téknologi canggih. Sareng daérah bisnis utami kalebet: pakakas rumah tangga, ubar, éléktronika, élmu optik sareng transportasi. SKOTT Bahan anu bermutu, pilem panyalindungan layar tahan-rusak tina gelas SCHOTT paling hese di industri. Dina prosés ngahasilkeun pilem sélulér telepon sélulér, OTAO ngagunakeun prosés penguatan dobel pikeun ningkatkeun résistansi tabrakan gelas. Telepon sélulér anjeun tahan 25 kaki Salamet turunna jangkungna, ngajaga telepon tetep gembleng. Fungsi perlindungan anti perusak na anu kuat ngéléhkeun kalolobaan pesaing di pasar sareng nyandak konsumén pangalaman anu langkung sampurna.

  • iPhone 12 series Corning Gorilla tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri Corning Gorilla tempered pelindung layar kaca

    Naon Corning Gorilla Glass?

    Gorila Kaca mangrupikeun mérek gelas anu dikuatkeun sacara kimiawi anu dikembangkeun sareng didamel ku Corning, ayeuna dina generasi katujuhna, didesain janten ipis, hampang sareng tahan karusakan. Salaku mérek, Gorila Kaca unik pikeun Corning,