news_top_banner

Pelindung layar nguntungkeun anjeun !!!

Naon parasaan anjeun upami layar anjeun tos corétan sareng rusak nalika handphone murag handap ?? Naon anu anjeun bakal lakukeun?

1. Naha anjeun kapikiran nyéépkeun USD800-1000 kanggo mésér telepon sélulér anyar? Khusus telepon aslina ngan ukur perusahaan sareng anjeun ngan ukur satengah atanapi sataun?

2. Atanapi nyéépkeun USD60-100 kanggo ngalereskeun atanapi ngarobih hapé?

Kalayan pamekaran téknologi, smartphone atanapi alat sanésna dipasang dina layar sentuh salaku bagian anu biasa. Éta moal jalan kalayan saé upami layarna rusak atanapi rampa toélna parah saatos digores.

Sedengkeun layarna langkung awét tibatan anu biasa, éta masih tiasa nahan retakan sareng goresan. Karusakan telepon sering janten biaya panggunaan sadidinten. Éta tiasa kajadian nalika pencét atanapi tekanan tinggi kana layar anjeun, atanapi anjeun tiasa mendakan retakan dina alat saatos teu kahaja muragkeunana. Kacilakaan kajantenan nalika anjeun ngangkut alatna ka mana waé anjeun badé angkat.

Upami anjeun henteu kersa kéngingkeun langkung seueur gangguan sareng biaya, cara pinter kéngingkeun perlindungan pikeun layar alat. Palindung layar biasa biasana biayana antara $ 10 sareng $ 20, sareng éta bakal janten investasi anu saé.

Naha jalma biasa peryogi pelindung layar pikeun alatna? Mangpaat pelindung layar nyaéta nawarkeun asuransi tambahan upami kacilakaan. Anjeun tiasa ngagosok palindung layar teras ngagentos ku harga anu murah.

Pamustunganana, terserah anjeun pikeun mutuskeun naha anjeun peryogi pelindung layar. Gumantung kana kaayaan anjeun, éta tiasa janten pameseran anu pinter - utamina upami anjeun teu gaduh dana pikeun ngaganti atanapi ngalereskeun layar sakaligus.

Kalayan pangembangan pelindung layar, aya langkung seueur jinis fungsi anu kajantenan dina gelas ipis, atanapi bahan sanés sapertos PMMA, PET dll sapertos lampu anti biru, anti sorotan, privasi, anti baktéri, sareng sajabana Sareng langkung desain perekat pikeun jadikan pilem anu tempered atanapi pelindung layar pas ogé pikeun Handphone, Pad, tablet, laptop, smartwatch, go pro, kaméra, sareng lensa iPhone, Samsung, Google, Huawei, Mi, Vivo, Oppo, Motorola, hiu hideung , jsb sareng pelindung layar pikeun mobil, mesin, jsb.


Pos waktos: Mar-13-2021