news_top_banner

Pelindung layar gelas iPhone Apple 13 anu parantos diluncurkeun dina April

Sedengkeun iPhone 13 aya sababaraha bulan ti saprak dileupaskeun, sareng dipiharep Séptémber 2021 ieu,

Salaku produsén utama pelindung layar, OTAO sok narékahan pikeun kéngingkeun data layar telepon sélulér pikeun ngembangkeun produk anu aya hubunganana, sareng ngaluncurkeun gelas anu marahmay pikeun ngabantosan klien kami kéngingkeun kasempetan anu munggaran pikeun ngahontal pangsa pasar sareng ngalaksanakeun padamelan langkung seueur pamasaran .

Kami parantos nampi data layar tina antrian iPhone 13.

--iPhone 13 mini 5.4 "

--iPhone 13 6.1 "

--iPhone 13 pro 6.1 "

--iPhone 13 pro max 6.7 "

Parobihan desain ageung henteu diharepkeun, sapertos dina layar, sababaraha tweaks kana lekukan.

1. Kedudukan anu langkung alit tiasa ditingali dina panel tampilan tina modél iPhone 13 anu bakal datang. Spéker earpiece parantos dipindahkeun kana bezel luhur. Maka, aya sakedik lekasan dina luhur gelas anu hampang, anu bénten sareng gelas anu diambel kanggo barisan iPhone 12. OTAO parantos ngaluncurkeun gelas anu marah di bulan April. Upami anjeun resep, mangga ngahubungan kami.

OTAO 2.5D lengkep panutup layar kaca anu ngajaga

OTAO 2.5 jelas layar pelindung layar gelas

2. Apple nyarioskeun ngémutan nambihan sénsor sidik dina-tampilan pikeun modél iPhone 13, tapi éta henteu jelas upami ieu bakal kajantenan, sareng aya kurangna uji dina alat sélulér anu asli, janten Kami badé nyobian alat dina Méi, dina waktos éta kami ngajalankeun pelindung layar nganggo kaca tempered muka konci sidik jari.

3. Dina waktos anu caket, urang bakal ngajalankeun pelindung layar kalayan langkung seueur fungsi, langkung seueur bahan, sareng pelindung lensa pikeun iPhone 13 line up.

Ieu mangrupikeun nami-nami anu dianggo ku Apple ti saprak iPhone mimiti diluncurkeun taun 2007.

2007 - iPhone

2008 - iPhone 3G

2009 - iPhone 3GS

2010 - iPhone 4 (desain anyar)

2011 - iPhone 4s

2012 - iPhone 5 (desain anyar)

2013 - iPhone 5s sareng iPhone 5c

2014 - iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus (desain énggal)

2015 - iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus2016 - iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus

2017 - iPhone 8, iPhone 8 Plus, sareng iPhone X (desain énggal)

2018 - iPhone XR, iPhone XS, sareng iPhone XS Max

2019 - iPhone 11, iPhone 11 Pro, sareng iPhone 11 Pro Max

2020 - iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, sareng iPhone 12 Pro Max


Waktos Post: Apr-23-2021