news_top_banner

Libur taun énggal Cina sareng susunan urutan pelindung layar

Taun Anyar Cina bakal datang sakumaha waktosna ogé, ogé katelah Spring Festival. Éta mangrupikeun perayaan anu paling hébat di Cina, kalayan liburan tujuh dinten. Salaku acara taunan anu paling warna-warni, Taun Anyar tradisional Cina salami dua minggu, sareng puncakna dugi ka wengi Taun Anyar Cina, ku lantera beureum anu ikonis, kembang api anu kuat, pésta kulawarga sareng parade.

Ku pecahna cowid-19 di 2020, éta ngarobih kahirupan sareng padamelan jalma. Kalayan pencegahan sareng kontrol anu efektif ti pamaréntah Cina, kahirupan masarakat parantos balik ka kaayaan normal. Tapi nalika cuaca beuki tiis, tingkat inféksi ningkat. Pamaréntah nyauran jalma-jalma pikeun nyéépkeun Festival Spring di tempat damelna sareng ngatur jam-jaman pembukaan perusahaan anu salah pikeun nyegah aliran seueur jalma.

Nalika buru-buru perjalanan Spring Festival dimimitian, operator transportasi parantos ngingetkeun tindakan pikeun nyegah timbulna kasus COVID-19 sareng nyayogikeun palayanan anu langkung saé pikeun panumpang.

Kaseueuran padamel ti propinsi sanés, janten aranjeunna ngarencanakeun balik ka kampung halaman pikeun union kulawarga. Janten manajemén parantos disarankan pikeun ngamimitianliburan CNY ti 30 Jan dugi ka 15 Februari. Sadaya lini produksi pelindung layar bakal dipareuman dina 3 Pébruari.
1. Pesenan anu ditandatanganan sateuacan Jan 15, bakal dikirim sateuacan liburan
2. Pesenan anu ditandatanganan saatos 15 Jan, bakal diatur pikeun ngahasilkeun saatos liburan, dikirimkeun sateuacan Maret.

Sareng palanggan kami masih tiasa komunikasi sareng jalma pamasaran kami sareng penjualan pikeun ngarengsekeun padamelan anu aya hubunganana sareng ngamimitian rencana mésér anyar pikeun pelindung layar. Sareng padamelan produksi saatos liburan parantos diatur ogé.

Mangga nampi kahoyong ikhlas kami pikeun Taun Anyar pikeun pasangan sareng klien kami.
Muga Taun Anyar mawa seueur hal anu saé sareng berkah anu berkah pikeun anjeun sareng sadayana anu anjeun cinta, mugia anjeun ngagaduhan Taun Anyar anu paling bahagia sareng makmur. 

 


Pos waktos: Jan-30-2021