news_top_banner

Pesta Taunan OTAO 2020 diayakeun tanggal 20 Jan

Kalayan wabah coronavirus énggal dina awal taun, sadaya nagara ketat ngendalikeun asupna jalma, anu sacara serius mangaruhan perdagangan internasional. Kalayan pembatalan paméran offline anu teras-terasan, volume penjualan konsumén ritel offline parantos nyirorot pisan, kinerja sababaraha pemasok parantos turun, bahkan industri anu sanés parantos dina déprési anu serius. Perusahaan anu bénten ukuranana ogé bangkrut kusabab ngirangan penjualan pesanan.

 OTAO ngagaduhan sakumpulan nonoman anu wani kerja keras sareng nyanghareupan tangtangan éta. Dina kaayaan épidemik, tim OTAO teras-terasan mikir sareng milarian padika anu langkung seueur sareng nyiptakeun kaajaiban kinerja penjualan, anu ngajantenkeun perusahaan teras-terasan nyegerkeun catetan penjualan sareng ngajantenkeun kami menonjol dina bidang pelindung layar.

Tanggal 20 Jan, Pesta Tahunan OTAO diayakeun di Liuyue Hotel, Kota Shenzhen. Sakabéh upacara éta pikaresepeun tur haneut. Upacara dipungkas ku acara pertunjukan, penghargaan, biantara pimpinan umum OTAO sareng pesta tuang.

Mr. Andy, General Manager, nyarios: "Di 2020, lingkungan perdagangan luar negeri henteu saé saé. Éta padamelan hésé pikeun ngalakukeun padagang asing di dunya. Di 2021, sadayana mangrupikeun awal anu énggal; vaksinasi dimimitian di sadaya nagara undak-usuk. Éta bakal langkung tangtangan, tapi urang sadayana ngagaduhan kayakinan pikeun méréskeun kasusah, sareng ngahontal titik anu énggal. "

Sakumaha Ditingali deui dina 2020, OTAO tetep tumuh sareng berkembang. Urang sadayana usaha pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung saé. Sadayana Anggota bakal salawasna émut kana misi, sareng kerja keras pikeun mastikeun pikeun nganteurkeun produk kualitas pelindung layar.

Undian untung aya saatos penghargaan. Suasana éta gugup sareng pikagumbiraeun, sareng seueur kolega kami anu kéngingkeun hadir anu endah. Éta mangrupikeun tuangeun haneut sareng harmonis sareng anggota tim kami, sareng urang sadayana bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun 2021 taun anu langkung saé.


Pos waktos: Jan-20-2021