news_top_banner

Warta

  • Apple event of 14th, Sept 2021. iPhone 13 releasing

    Kajadian Apple kaping 14 Séptémber 2021. iPhone 13 ngaleupaskeun

    Dina sataun rata-rata, Apple ngayakeun acara dina acara Séptémber anu fokus kana iPhone sareng Apple Watch. iPhone 13 Apple Watch Series 7 Air Pods 3 OTAO parantos nyiapkeun pelindung layar pikeun alat-alat éta sateuacana, seuseueurna distributor parantos mesen produk pikeun saluran sareng pamasaran. Welc ...
    Maca deui
  • Apple’s iPhone 13 tempered glass screen protector has been launched in April

    Pelindung layar gelas iPhone Apple 13 anu parantos diluncurkeun dina April

    Sedengkeun iPhone 13 jauh bulan ti dirilis, sareng diarepkeun Séptémber 2021 ieu, Salaku produsén utama pelindung layar, OTAO sok narékahan pikeun kéngingkeun data layar telepon sélulér pikeun ngembangkeun produk anu aya hubunganana, sareng ngaluncurkeun gelas anu marah. .
    Maca deui
  • The screen protector benefits you!!!

    Pelindung layar nguntungkeun anjeun !!!

    Naon parasaan anjeun upami layar anjeun tos corétan sareng rusak nalika handphone murag handap ?? Naon anu anjeun bakal lakukeun? 1. Naha anjeun kapikiran nyéépkeun USD800-1000 kanggo mésér telepon sélulér anyar? Husus telepon aslina ngan ukur perusahaan sareng anjeun ngan ukur satengah atanapi hiji ...
    Maca deui
  • Chinese New year holiday and screen protector order arrangement

    Libur taun énggal Cina sareng susunan urutan pelindung layar

    Taun Anyar Cina bakal datang sakumaha waktosna ogé, ogé katelah Spring Festival. Éta mangrupikeun perayaan anu paling hébat di Cina, kalayan liburan tujuh dinten. Salaku acara taunan anu paling warna-warni, Taun Anyar Cina tradisional lumangsung dua minggu, sareng puncakna dugi ka sekitar Cina Anyar Ye ...
    Maca deui
  • 2020 OTAO Annual Party held on Jan 20th

    Pesta Taunan OTAO 2020 diayakeun tanggal 20 Jan

    Kalayan wabah coronavirus énggal dina awal taun, sadaya nagara ketat ngendalikeun asupna jalma, anu sacara serius mangaruhan perdagangan internasional. Kalayan pembatalan teras-teras paméran offline, volume penjualan konsumén ritel offline h ...
    Maca deui