top_banner

Matte

  • 2.5D Matte Screen Protector for Apple iPad series

    2.5D Matte Screen Protector pikeun séri Apple iPad

    Jelas layar matte kajelasan OTAO anu hadé pikeun pelindung layar kaca kalayan fungsi anti-réfléksi anu sacara efektif tiasa nolak tina sorotan anu ngabahayakeun sareng ngirangan bayangan cahaya pikeun ngajagaan panon. 9H kaca aluminosilat super tangguh sareng ujungna pikeun desain panutup pinuh ngajagaan tina goresan dugi ka tetes dampak tinggi.

  • 2.5D Matte Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Matte Screen Protector pikeun iPhone 12 séri

    Jelas layar matte kajelasan OTAO anu hadé pikeun pelindung layar kaca kalayan fungsi anti-réfléksi anu sacara efektif tiasa nolak tina sorotan ngabahayakeun sareng ngirangan bayangan cahaya pikeun mayungan panon. 9H kaca aluminosilat super tangguh sareng ujungna pikeun desain panutup pinuh ngajagaan telepon tina goresan dugi ka tetes dampak tinggi.