proud_top_banner

iPhone 12 séri Corning Gorilla tempered pelindung layar kaca

iPhone 12 séri Corning Gorilla tempered pelindung layar kaca

Naon Corning Gorilla Glass?

Gorila Kaca mangrupikeun mérek gelas anu dikuatkeun sacara kimiawi anu dikembangkeun sareng didamel ku Corning, ayeuna dina generasi katujuhna, didesain janten ipis, hampang sareng tahan karusakan. Salaku mérek, Gorila Kaca unik pikeun Corning,


Detil Produk

Salami ampir 170 taun, Corning parantos ngagabungkeun kaahlian anu teu aya tandinganna dina élmu gelas, sains keramik, sareng fisika optik kalayan manufaktur sareng kamampuan rékayasa anu jero pikeun ngembangkeun inovasi sareng produk anu ngarobah kahirupan.

Dina raraga nyayogikeun pelindung kaca anu berkualitas, OTAO fokus kana ngadamel corning glass protector pikeun minuhan kabutuhan anu béda-béda di dunya.

Husus didamel tina Corning's Gorilla Glass pelindung ieu ngagungkeun panyalindungan layar pamungkas, bari ngajaga kajelasan layar anu optimal sareng sensitipitas touch. 

Lila-lami, kakuatan-tinggi

gelas corning ngabantuan ngajaga layar iPhone anjeun tina tetes, pangaruh, sareng pakean sapopoé. Gorila Kaca langkung hese tibatan logam umum anu anjeun mendakan dina konci sareng péso, sareng éta tiasa nahan dialungkeun kana taneuh sababaraha kali.

Perlindungan Kaca fit fit

Éta motong presisi pikeun nyocogkeun sareng iPhone anjeun.

Desain motong presisi tiasa janten pelindung telepon anjeun langkung saé, sareng cocog sareng kaseueuran merek anu sampurna.

OTAO Corning Gorila Kaca Kauntungan

Didamel tina Corning Gorilla Glass anu dipaténkeun

Nyayogikeun pangaruh anu hadé sareng résistansi goresan.

Perlindungan ultra-kuat kalayan résistansi goresan anu langkung ageung 2x tibatan alternatip kaca ngarah *

Ketebalan pilihan: 0.33mm, 0.2mm, 0,1 mm.

Alat anu cocog

iPhone 12 Mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max

CIRI LAIN

9H karasa

Punten perhatoskeun yén 9H dina industri gelas anu marahmay sabenerna ngarujuk kana karasaeun patlot, sanés kateguhan Mohs anu dipikaterang (Pensil 9H karasa = Mohs 6H karasa). Masing-masing angkatan OTAO kaca anu diperyogikeun kedah lulus uji ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang.

Instalasi Gampang

Pamasangan pilem tempered OTAO saderhana pisan sareng merenah. Upami anjeun ngémutan terminal, anjeun ogé tiasa milih aplikator kami (ogé disebut baki instalasi) pikeun ngabantosan pamasangan. Komo konsumén tanpa pangalaman pilem tiasa gampang nempatkeun pilem dina pilem.

4

Perlindungan Rusak

OTAO sadayana pelindung layar kaca anu tempered atanapi pilem nyayogikeun dampak tepi-ka-ujung sareng panangtayungan hancur. Sacara umum, upami telepon anjeun turun di lantai teu dihaja sareng pencét hese pelindung layar gelas OTAO nyegah tina hancur. Janten, telepon anjeun ragrag tina jangkungna tinangtu anjeun moal cilaka ku potongan kaca.

dg (3)

Perlindungan Layar Kaca Kuat

Gelas silikat aluminium sareng téknologi tempering anu dianggo dina OTAO Tempered Glass pikeun ningkatkeun tegangan permukaan gelas sahingga awakna langkung kuat.

Perlindungan Goresan Maksimum

Kaca OTAO Tempered nganggo bahan gelas premium sareng perawatan palapis khusus khusus. Janten nyegah seueur corétan dina kahirupan sadidinten ku sapertos bilah, gunting, konci sareng objék anu seukeut sareng seukeut di luhur taneuh.

dg (6)

Gratis Gelembung & Gratis Debu

Pikeun ngahémat biaya, seueur pabrik ngahasilkeun lingkungan anu henteu bebas debu, sareng gampang nyerep lebu kana produk AB lem, sareng sababaraha lebu sesah dipendakan upami éta henteu ngalaman inspeksi kualitas anu ketat saatos produksi, dugi aranjeunna napel. Anjeun tiasa ningali dina telepon, éta kasép.

Sababaraha pabrik nganggo lem AB anu kualitas rendah, sareng gelembung hawa ogé tiasa muncul.

OTAO ngadopsi prosedur pamariksaan kualitas standar tinggi, tina bahan baku, lingkungan produksi, prosés produksi dugi ka panyimpenan akhir, sacara ketat ngendalikeun, sareng nganteurkeun pelindung layar gelas bébas lebu sareng gelembung anu mumpuni ka anjeun.

dg (2)

Perawatan Palapis Oleo-fobik Halus Halus

Masalah sidik leres ngaganggu sabab éta tiasa ningali pisibilitas layar. Salaku tambahan, aya masalah sapertos nyemprot cai sareng minyak anu ngeclak, anu ngabahayakeun kaayaan.

Tapi hal-hal ieu henteu kajantenan dina OTAO layar kaca anu ngajaga pelindung. Janten ngetikna sareng noél permukaan telepon langkung gampang sareng henteu repot.

Kami nganggo prosés penyemprotan plasma sareng electroplating pikeun nyemprot rata minyak sidik anu diimpor ti Jepang dina pilem kaca pikeun ngahontal hidropobik, pangaruh cai-sareng minyak-tahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami