proud_top_banner

Privasi iPhone 12 séri 2.5D privasi kaca tempered pelindung

Privasi iPhone 12 séri 2.5D privasi kaca tempered pelindung

Nalika ngagunakeun ponsel tanpa pilem privasi, layar mangrupikeun layar bagi sakuliling, janten anjeun sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun tiasa ningali layar kalayan jelas. Nalika anjeun nempatkeun OTAO privasi tempered kaca dina layar, éta mangrupikeun layar privasi eksklusif, anu ngan ukur tiasa ditingali ku anjeun sareng inpormasi layar henteu tiasa ditingali tina gigirna.


Detil Produk

Kasaluyuan

Sadayana parantos ngalaman pangalaman ieu. Nalika kami nganggo telepon sélulér pikeun mayar, kami sieun yén batur bakal ningali kecap akses atanapi nyeken kode QR anjeun pikeun nyolong artos anjeun. Dina rel gancang, subway, atanapi di lift, muka dokumén bisnis ogé sieun katéwak.

Dina raraga nyegah batur ningali eusi hapé urang. OTAO ngembangkeun pelindung layar kaca tempered privasi di 2014 anu ogé disebat salaku anti-spy atanapi anti-peep tempered pelindung layar ..

PRINSIP

Prinsip pilem privasi

Pilem privasi nambihan saringan privasi dina pilem biasa, ku ngagunakeun Mikro-louver téknologi optik, ngadalikeun sudut cahaya, janten sudut pandang layar sélulér sempit. Ku cara kieu, anu sanésna kedah dina sudut anu sami sareng anjeun pikeun ningali eusi dina layar telepon kalayan jelas, sareng anu di luar rentang anu katingali ngan ukur tiasa ningali layar hideung.

Anjeun kedah nyingkahan Pilem Privasi Palsu

Aya ogé pilem privasi palsu dina pasaran anu dianggo polarisasi matéri tibatan Micro-louver optik matéri. Saduh éta Anjeun tiasat tingali layar jelas ti payun sisi,sabab ngahalangan seueurna cahaya ti malaikat wae.

IPhone 12 Series 2.5D Privacy Tempered Glass Screen Protector (4)

OTAO PRIVACY GLASS ADVANTAG

Ayeuna pasar kabanjiran ku sababaraha rupa pilem tempered anti-peep, kumaha urang tiasa milih pilem tempered anu bermutu tinggi?

Anjeun tiasa ngabandingkeun tina taduh aspék:

 Privasi sudut ;

 Transmisi ;

Sudut Privasi

Pangaruh anti-ngintip aya hubunganana sareng sudut pandang. Langkung alit sudut pandangna, langkung saé pangaruh anti ngintip. Sudut nempoan sapihak pilem anti-ngintip lami sakitar 30 ° -45 °, sareng pangaruh anti-ngintip relatif goréng, sedengkeun pilem anti-peep OTAO iPhone gaduh sudut pandang 28 °, anu tiasa ngajagi privasi pribadi langkung saé.

IPhone 12 Series 2.5D Privacy Tempered Glass Screen Protector (5) IPhone 12 Series 2.5D Privacy Tempered Glass Screen Protector (6) IPhone 12 Series 2.5D Privacy Tempered Glass Screen Protector (7)

Kami ogé kedah ngajelaskeun di dieu. Aya nami anu béda pikeun pilem privasi di pasar, sababaraha anu disebat pilem privasi 180 ° (disebat ogé2 jalan pilem privasi, anu tiasa nyegah jalma-jalma kénca sareng katuhu ningali tina telepon sélulérna), 360 ° karusiahan pilem (disebut ogé 4 arah karusiahan pilem, nyaéta, jalma tiasa ngintip kana privasi telepon sélulérna tina opat sudut, ka luhur, ka handap, ka kénca, sareng ka katuhu). Janten 180 ° sareng 360 ° nyaéta bénten sareng konsép karusiahan sudut.

Transmisi

Sedengkeun pikeun transmisi cahaya, éta bakal langsung mangaruhan kanyamanan ningali layar, janten ieu ogé langkung penting.

Pikeun ngahémat biaya, seueur pabrik bakal nganggo bahan anti-ngintip langkung handap, henteu ngan ukur sudut anti ngintip ageung teuing, tapi transmisi cahaya ogé handap pisan, panginten ngan ukur 40% -50%, sareng pangguna bakal ngaraos teu nyaman saatos nonton layar pikeun sababaraha menit.

Pilem privasi OTAO nganggo generasi anyar substrat perekat optik OCA supados layar tetep jelas sareng jelas, sareng transmisi cahaya tiasa ngahontal langkung ti 60%. Éta ogé tiasa sacara efektif nyegah sorotan sareng ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika nganggo telepon sélulér anjeun.

CIRI LAIN

Instalasi Gampang

Pamasangan pilem tempered OTAO saderhana pisan sareng merenah. Upami anjeun ngémutan terminal, anjeun ogé tiasa milih aplikator kami (ogé disebut baki instalasi) pikeun ngabantosan pamasangan. Komo konsumén tanpa pangalaman pilem tiasa gampang nempatkeun pilem dina pilem.

9H karasa

Punten perhatoskeun yén 9H dina industri gelas anu marahmay sabenerna ngarujuk kana karasaeun patlot, sanés kateguhan Mohs anu dipikaterang (Pensil 9H karasa = Mohs 6H karasa). Masing-masing angkatan OTAO kaca anu diperyogikeun kedah lulus uji ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang.

dg (3)

Perlindungan Layar Kaca Kuat

Gelas silikat aluminium sareng téknologi tempering anu dianggo dina OTAO Tempered Glass pikeun ningkatkeun tegangan permukaan gelas sahingga awakna langkung kuat.

Perlindungan Goresan Maksimum

Kaca OTAO Tempered nganggo bahan gelas premium sareng perawatan palapis khusus khusus. Janten nyegah seueur corétan dina kahirupan sadidinten ku sapertos bilah, gunting, konci sareng objék anu seukeut sareng seukeut di luhur taneuh.

dg (6)

Gratis Gelembung & Gratis Debu

Pikeun ngahémat biaya, seueur pabrik ngahasilkeun lingkungan anu henteu bebas debu, sareng gampang nyerep lebu kana produk AB lem, sareng sababaraha lebu sesah dipendakan upami éta henteu ngalaman inspeksi kualitas anu ketat saatos produksi, dugi aranjeunna napel. Anjeun tiasa ningali dina telepon, éta kasép.

Sababaraha pabrik nganggo lem AB anu kualitas rendah, sareng gelembung hawa ogé tiasa muncul.

OTAO ngadopsi prosedur pamariksaan kualitas standar tinggi, tina bahan baku, lingkungan produksi, prosés produksi dugi ka panyimpenan akhir, sacara ketat ngendalikeun, sareng nganteurkeun pelindung layar gelas bébas lebu sareng gelembung anu mumpuni ka anjeun.

Perawatan Palapis Oleo-fobik Halus Halus

Masalah sidik leres ngaganggu sabab éta tiasa ningali pisibilitas layar. Salaku tambahan, aya masalah sapertos nyemprot cai sareng minyak anu ngeclak, anu ngabahayakeun kaayaan.

Tapi hal-hal ieu henteu kajantenan dina OTAO layar kaca anu ngajaga pelindung. Janten ngetikna sareng noél permukaan telepon langkung gampang sareng henteu repot.

Kami nganggo prosés penyemprotan plasma sareng electroplating pikeun nyemprot rata minyak sidik anu diimpor ti Jepang dina pilem kaca pikeun ngahontal hidropobik, pangaruh cai-sareng minyak-tahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ● Telepon 12 Mini ;

    ● iPhone 12 ;

    ● iPhone 12 Pro ;

    ● iPhone 12 Pro Max ;

    ● iPhone 11 ;

    ● iPhone 11 Pro ; 

    ● iPhone 11 Pro Max ;

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami