top_banner

iPad

  • Paper feel film for iPad Pro 10.9″ with good writing experiences and protection of screen

    Pilem aran kertas pikeun iPad Pro 10.9 ″ kalayan pangalaman nyerat anu hadé sareng panangtayungan layar

    Anjeun gaduh pangalaman nyerat sareng ngagambar dina pelindung layar iPad, tablet pc, tapi éta sapertos gambar dina kaca-lemes. Kami milarian ningkatkeun pangalaman nyerat sareng gambar dina iPad, Tablet PC Anjeun. Pilem Paperlike dikembangkeun pikeun dianggo sauyunan sampurna sareng Apple Pencil. Éta resep matt screen protector pikeun nyerat, ngagambar sareng ngajagaan. Kertas Kertas bakal nyandak karya anjeun ka tingkat luhur. Kertas sapertos pelindung layar anu dikembangkeun pikeun para profesional sareng seniman anu hoyong katepatan tina kertas dina lingkungan anu teu aya kertas.

  • 2.5D Matte Screen Protector for Apple iPad series

    2.5D Matte Screen Protector pikeun séri Apple iPad

    Jelas layar matte kajelasan OTAO anu hadé pikeun pelindung layar kaca kalayan fungsi anti-réfléksi anu sacara efektif tiasa nolak tina sorotan anu ngabahayakeun sareng ngirangan bayangan cahaya pikeun ngajagaan panon. 9H kaca aluminosilat super tangguh sareng ujungna pikeun desain panutup pinuh ngajagaan tina goresan dugi ka tetes dampak tinggi.

  • iPad Pro 11″ 2020 Tempered Glass Screen Protector

    iPad Pro 11 ″ 2020 Tempered Glass Screen Protector

    Dirancang khusus pikeun iPad Pro 11 ″ 2020, OTAO Tempered Glass Screen Protector nawiskeun pas anu sampurna pikeun alat éta. Éta fitur cut-outs pikeun kaméra, sénsor, spéker sareng kancing, pisibilitas luhur sareng sénsitip.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for  Ipad Series

    2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector pikeun Ipad Series

    OTAO anti biru lampu layar kaca pelindung layar nyaring dugi ka 43% cahaya biru ngabahayakeun dipancarkeun ku seueur alat éléktronik konsumén umum, mayungan panon anjeun tina galur panon digital. Salaku tambahan, éta ngajagaan telepon anjeun ngalawan tetes, nutupan ujung-ka-ujungna pikeun mayungan langkung seueur layar, sareng ngagaduhan panyalindungan antimikroba Ultra-Fresh anu ngirangan 99% pertumbuhan baktéri dina permukaan pikeun kahirupan iPhone anjeun.