top_banner

Fungsi

  • Custom logo tempered glass product

    Produk custom kaca tempered logo

    Kaca Tempered Logo Khusus

    Kaca temperatur Logo OTAO's custom tempered nganggo rupa-rupa téhnik pikeun nambihan pola atanapi téks anu anjeun pikahoyong kana kaca tempered kami. Ku cara kieu, produk anjeun tiasa dibédakeun tina mérek séjén. Anjeun tiasa masihan palanggan ka anjeun gelas tempered kalayan Logo salaku kado, atanapi anjeun tiasa nyetél sababaraha pola pikeun narik jalma ngora. Sareng nalika palanggan dipasang nganggo kaca Logo perusahaan anjeun, éta ogé ngamajukeun mérek anjeun. Sareng upami éta terjadi saatos-penjualan, éta ogé dianggo salaku desain anti palsu pikeun ngaidentipikasi naha éta produk anjeun.

  • iPhone 12 series 2.5D privacy tempered glass screen protector

    Privasi iPhone 12 séri 2.5D privasi kaca tempered pelindung

    Nalika ngagunakeun ponsel tanpa pilem privasi, layar mangrupikeun layar bagi sakuliling, janten anjeun sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun tiasa ningali layar kalayan jelas. Nalika anjeun nempatkeun OTAO privasi tempered kaca dina layar, éta mangrupikeun layar privasi eksklusif, anu ngan ukur tiasa ditingali ku anjeun sareng inpormasi layar henteu tiasa ditingali tina gigirna.

  • iPhone 12 series 3D anti bacterial tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 3D anti baktéri kaca layar pelindung

    99% ANTI BACTERIAL RATE: Pilem pelindung pikeun layar dikembangkeun dumasar kana prinsip stérilisasi antibakteri sareng ion pérak, anu tiasa ngahambat tumuh baktéri anu ngabahayakeun, sapertos Escherichia coli, Staphylococcus aureus, jst.

  • iPhone 12 series 2X shatterproof tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 2X hancur pelindung layar kaca tempered

    Naon Kaca Rusak 2X?

    Gelas anu diolah diolah ku prosés penguatan dobel khusus dina prosés produksi kanggo ningkatkeun kateguhan sareng tahan résistansi tina gelas anu direndeng éta nyalira. Sangkan efektif tiasa nyegah chipping ujung.

    Nalika urang mésér telepon sélulér anyar, urang pasti hoyong nempelkeun pelindung layar kaca anu hampang kalayan karasa luhurna sareng tahan dampak anu kuat. OTAO ngagaduhan ideu, pikeun ngahontal épék panyalindungan layar anu langkung saé, nyandak panguatan dobel (2x kaca hancur) nyandak pangalaman anu langkung saé pikeun palanggan.

  • 2.5D Matte Screen Protector for Apple iPad series

    2.5D Matte Screen Protector pikeun séri Apple iPad

    Jelas layar matte kajelasan OTAO anu hadé pikeun pelindung layar kaca kalayan fungsi anti-réfléksi anu sacara efektif tiasa nolak tina sorotan anu ngabahayakeun sareng ngirangan bayangan cahaya pikeun ngajagaan panon. 9H kaca aluminosilat super tangguh sareng ujungna pikeun desain panutup pinuh ngajagaan tina goresan dugi ka tetes dampak tinggi.

  • 2.5D Matte Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Matte Screen Protector pikeun iPhone 12 séri

    Jelas layar matte kajelasan OTAO anu hadé pikeun pelindung layar kaca kalayan fungsi anti-réfléksi anu sacara efektif tiasa nolak tina sorotan ngabahayakeun sareng ngirangan bayangan cahaya pikeun mayungan panon. 9H kaca aluminosilat super tangguh sareng ujungna pikeun desain panutup pinuh ngajagaan telepon tina goresan dugi ka tetes dampak tinggi.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector pikeun iPhone 12 séri

    Pelindung layar cahaya anti biru OTAO bakal ngajaga panon anjeun aman sareng ngajantenkeun nganggo iPhone anjeun pangalaman anu langkung pikaresepeun. 9H dina skala Moh tina karasa mineral sareng nampilkeun palapis oleophobic anu nambihan lapisan résistansi smudge sidik. Béda sareng produk sanés di pasar, pelindung layar urang bakal ngajaga akurasi warna sareng kamirahan iPhone anjeun bari nahan sensitipitas touch na.

  • 2.5D High Clear Anti-Dust Tempered Glass Screen Protector For iPhone 12 series

    2.5D High Clear Anti-Debu Tempered Glass Screen Protector Pikeun iPhone 12 séri

    Teknologi anti statik OTAO, jadikan pelindung layar ieu sapinuhna lebu. Nyayogikeun panyalindungan liputan lengkep pikeun séri iPhone 12, sareng cocog sareng némpél sénsitip. Éta ogé nyayogikeun anti sidik jari sareng sipat hidrofobik.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for  Ipad Series

    2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector pikeun Ipad Series

    OTAO anti biru lampu layar kaca pelindung layar nyaring dugi ka 43% cahaya biru ngabahayakeun dipancarkeun ku seueur alat éléktronik konsumén umum, mayungan panon anjeun tina galur panon digital. Salaku tambahan, éta ngajagaan telepon anjeun ngalawan tetes, nutupan ujung-ka-ujungna pikeun mayungan langkung seueur layar, sareng ngagaduhan panyalindungan antimikroba Ultra-Fresh anu ngirangan 99% pertumbuhan baktéri dina permukaan pikeun kahirupan iPhone anjeun.