top_banner

Pilem

  • iPhone 2.5D PMMA screen protector Never broken edge

    Pelindung layar iPhone 2.5D PMMA Entong rusak

    Dibandingkeun sareng kaca anu tempered, pelindung layar PMMA mangrupikeun produk énggal taun kamari. Salaku pilem lemes, panutup pinuh ku teu karasa. Fitur utami henteu rusak sareng pinuh ku lem.

  • iPhone 2.5D ceramic screen protector Never broken edge

    Pelindung layar keramik iPhone 2.5D Entong rusak

    Dibandingkeun sareng kaca anu tempered, pelindung layar keramik didamel tina bahan PC + TPU khusus, mangrupikeun pelindung layar lemes sareng anu paling khusus henteu pernah rusak. Kalayan fungsi anti anti goresan sareng kateguhanna tangtu, pelindung layar keramik beuki populér di pasar.

  • Paper feel film for iPad Pro 10.9″ with good writing experiences and protection of screen

    Pilem aran kertas pikeun iPad Pro 10.9 ″ kalayan pangalaman nyerat anu hadé sareng panangtayungan layar

    Anjeun gaduh pangalaman nyerat sareng ngagambar dina pelindung layar iPad, tablet pc, tapi éta sapertos gambar dina kaca-lemes. Kami milarian ningkatkeun pangalaman nyerat sareng gambar dina iPad, Tablet PC Anjeun. Pilem Paperlike dikembangkeun pikeun dianggo sauyunan sampurna sareng Apple Pencil. Éta resep matt screen protector pikeun nyerat, ngagambar sareng ngajagaan. Kertas Kertas bakal nyandak karya anjeun ka tingkat luhur. Kertas sapertos pelindung layar anu dikembangkeun pikeun para profesional sareng seniman anu hoyong katepatan tina kertas dina lingkungan anu teu aya kertas.

  • Samsung S21 Ultra 3D Hot-bending TPU Screen Protector

    Samsung S21 Ultra 3D Panas-bending TPU Screen Protector

    Pilem TPU hot-bending 3D OTAO khususna dirancang pikeun telepon sélulér anu melengkung di pasar. Merek anu didukung kalebet Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, OPPO, Sony sareng sajabina. Kami nganggo bahan baku impor ti Koréa Kidul pikeun mastikeun permukaan tahan gores, lemes, sareng transmisi cahaya anu luhur. Babarengan sareng posisina, pamasanganana janten saderhana.