top_banner

Alat-alat

  • Custom logo tempered glass product

    Produk custom kaca tempered logo

    Kaca Tempered Logo Khusus

    Kaca temperatur Logo OTAO's custom tempered nganggo rupa-rupa téhnik pikeun nambihan pola atanapi téks anu anjeun pikahoyong kana kaca tempered kami. Ku cara kieu, produk anjeun tiasa dibédakeun tina mérek séjén. Anjeun tiasa masihan palanggan ka anjeun gelas tempered kalayan Logo salaku kado, atanapi anjeun tiasa nyetél sababaraha pola pikeun narik jalma ngora. Sareng nalika palanggan dipasang nganggo kaca Logo perusahaan anjeun, éta ogé ngamajukeun mérek anjeun. Sareng upami éta terjadi saatos-penjualan, éta ogé dianggo salaku desain anti palsu pikeun ngaidentipikasi naha éta produk anjeun.

  • iPhone 12 series 2.5D privacy tempered glass screen protector

    Privasi iPhone 12 séri 2.5D privasi kaca tempered pelindung

    Nalika ngagunakeun ponsel tanpa pilem privasi, layar mangrupikeun layar bagi sakuliling, janten anjeun sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun tiasa ningali layar kalayan jelas. Nalika anjeun nempatkeun OTAO privasi tempered kaca dina layar, éta mangrupikeun layar privasi eksklusif, anu ngan ukur tiasa ditingali ku anjeun sareng inpormasi layar henteu tiasa ditingali tina gigirna.

  • Samsung S21 Ultra UV Glue Tempered Glass

    Samsung S21 Ultra UV Lem Tempered Glass

    Modél unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, sareng VIVO sadayana dianggo layar melengkung kalayan lekukan ageung. UV Lem Tempered Glass ngagaduhan nyayogikeun pagelaran sareng perlindungan anu hadé pikeun aranjeunna, janten salah sahiji jenis
    kaca tempered ditarima sacara lega ku konsumén

  • 360 Full Body Protection Combo for iPhone 12

    360 Combo Protection Awak Awak lengkep pikeun iPhone 12

    Kasus ponsel ipis ipis kalayan motong presisi dilebetkeun ku gelas tempered kelas tinggi, nawiskeun 360 derajat perlindungan awak pinuh pikeun iPhone anjeun tina goresan, noda sareng sidik jari, ogé ngajagi telepon anjeun aman tina tabrakan atanapi tetes musibah

  • Samsung S21 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Pelindung layar melengkung Kaca Tempered pikeun Samsung S21, transparansi tinggi sareng desain liputan lengkep, nawiskeun tepi ka panangtayungan pikeun telepon anjeun. Lem ditingkatkeun dina ujung, henteu gampang dilepas.0.25mm kaca ipis ultra mastikeun kinerja stabil kalayan sentuhan anu sénsitip.

  • Samsung S21 2.5D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Lem Lengkep Kaca Tempered Protéktor

    Pelindung layar melengkung Kaca Tempered pikeun Samsung S21, transparansi tinggi sareng desain liputan lengkep, nawiskeun tepi ka pelindung pikeun telepon anjeun.0.25mm kaca ipis ultra mastikeun kinerja anu stabil kalayan némpél sénsitip.

  • iPhone 12 series 3D anti bacterial tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 3D anti baktéri kaca layar pelindung

    99% ANTI BACTERIAL RATE: Pilem pelindung pikeun layar dikembangkeun dumasar kana prinsip stérilisasi antibakteri sareng ion pérak, anu tiasa ngahambat tumuh baktéri anu ngabahayakeun, sapertos Escherichia coli, Staphylococcus aureus, jst.

  • iPhone 12 series 3D curved tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 3D pelindung layar gelas anu melengkung

    3D Kacamata Tempered melengkung khususna dirancang pikeun telepon sélulér anu melengkung.

    Wangun 3D anu leres ngamungkinkeun pesawat datar janten melengkung, nyayogikeun pas anu sampurna pikeun alat ujung buleud.

  • iPhone 12 series 3D resin edge tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri résin 3D ujung layar pelindung layar kaca

    Nalika ngagunakeun pelindung layar gelas anu hémprotip pikeun ngalindungan telepon anjeun, Jalma-jalma sok mikirkeun lamun tiasa mendakan pelindung gelas tanpa masalah "Gampang Rusak tepi".

    Pasang OTAO 3D résin edge tempered kaca dina layar, kombinasi sampurna résin sareng gelas, shatterproof di tepi, anjeun moal hariwang ngeunaan ujung rusak!

  • iPhone 12 series 2X shatterproof tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 2X hancur pelindung layar kaca tempered

    Naon Kaca Rusak 2X?

    Gelas anu diolah diolah ku prosés penguatan dobel khusus dina prosés produksi kanggo ningkatkeun kateguhan sareng tahan résistansi tina gelas anu direndeng éta nyalira. Sangkan efektif tiasa nyegah chipping ujung.

    Nalika urang mésér telepon sélulér anyar, urang pasti hoyong nempelkeun pelindung layar kaca anu hampang kalayan karasa luhurna sareng tahan dampak anu kuat. OTAO ngagaduhan ideu, pikeun ngahontal épék panyalindungan layar anu langkung saé, nyandak panguatan dobel (2x kaca hancur) nyandak pangalaman anu langkung saé pikeun palanggan.

  • iPhone 12 series 2.5D full cover tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 2.5D panutup pinuh kaca layar pelindung

    Ngaranna ngarujuk kana buleudan ujung tampilan datar "2D" dina sumbu-z, nambihan kurva sakedik kana naon anu biasana janten ujung lempeng.

    Nalika nganggo 2.5D panutup kaca gelas panutupan, Éta tiasa ngajantenkeun ujung pilem anu séhat janten rusak.

  • iPhone 12 series Camera Lens Protector

    iPhone 12 séri Kaméra Lensa Protector

    Perlindungan lénsa kaméra anu nyegah lénsa tina goresan atanapi karusakan ku ragrag tapi tetep ngajaga kajelasan 100% tina gambar. Gelasna didamel tina 5 lapisan anu ngajamin panyalindungan anu sampurna sareng kinerja luhur kaméra.

123 Teras> >> Halaman 1/3