proud_top_banner

Produk custom kaca tempered logo

Produk custom kaca tempered logo

Kaca Tempered Logo Khusus

Kaca temperatur Logo OTAO's custom tempered nganggo rupa-rupa téhnik pikeun nambihan pola atanapi téks anu anjeun pikahoyong kana kaca tempered kami. Ku cara kieu, produk anjeun tiasa dibédakeun tina mérek séjén. Anjeun tiasa masihan palanggan ka anjeun gelas tempered kalayan Logo salaku kado, atanapi anjeun tiasa nyetél sababaraha pola pikeun narik jalma ngora. Sareng nalika palanggan dipasang nganggo kaca Logo perusahaan anjeun, éta ogé ngamajukeun mérek anjeun. Sareng upami éta terjadi saatos-penjualan, éta ogé dianggo salaku desain anti palsu pikeun ngaidentipikasi naha éta produk anjeun.


Detil Produk

Ku kamekaran industri smartphone, telepon sélulér nyandak urang langkung raoseun dina kahirupan urang sadidinten. Dina waktos anu sami, waktos panggunaan telepon sélulér ningkat, ampir sadaya waktos nganggo telepon sélulér dimana waé. Kusabab ieu perlindungan telepon sélulér parantos janten perhatian sadidinten kami, sareng ogé masihan kasempetan sareng pamekaran kasus telepon sélulér sareng pelindung layar.

Asesoris panyalindungan telepon sélulér parantos ditampi ku sadaya umur sareng kelompok industri, jalma-jalma mimiti gaduh paménta pikeun personalisasi, promosi mérek, atanapi alienasi produksi kana produk, sareng bahkan paménta anti palsu. Salaku conto, telepon sélulér ngagaduhan rupa-rupa gaya sareng desain, sareng laun-laun aya permintaan anu cocog pikeun gelas anu marah, salian ti desain paket penjualan.

Ayeuna, urang mimiti nunjukkeun logo atanapi pola anu béda dina pilem anu dikuatkeun.

1. Laser / logo cetak sutra

Ngaliwatan téknologi percetakan laser atanapi sutra, logo langsung ditampilkeun dina gelas anu dikuatkeun.

2. logo kukus

Ngaliwatan téknologi anu saluyu, logo bakal ditingalikeun dina gelas, éta henteu mangaruhan tampilan sareng panggunaan layar, ngan ukur ngaliwatan kabut, sidik jari, kesang, atanapi noda minyak pikeun méréskeun logo. cocog pikeun logo anu langkung alit, sareng kecap pondok.

3. Hologram log

Logo na diukir dina gelas tempered nalika layar telepon hurung, nembongan, nalika layar dipareuman, éta nembongan dina layar anjeun. Ayeuna, urang tiasa ngalakukeun sagala rupa Logo, pola, IP, sareng téks, anu cocog pisan pikeun promosi mérek, sapertos kado, produk IP mandiri ngembangna, atanapi pamekaran produk mérek. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa diterapkeun kana sagala rupa gelas tempered anu fungsina.

Alat anu cocog

● telepon sélulér iPhone:

● iPhone 13 Mini

● iPhone 13

● iPhone 13 Pro

● iPhone 13 Pro Max

● iPhone 12 Mini

● iPhone 12

● iPhone 12 Pro

● iPhone 12 Pro Max

● iPhone 11

● iPhone 11 Pro

● iPhone 11 Pro Max

● Samsung / Huawei / Mi / Oneplus / VIVO / OPPO /

● iPad / Tablet

Fitur séjén

Instalasi Gampang

Pamasangan pilem tempered OTAO saderhana pisan sareng merenah. Upami anjeun ngémutan terminal, anjeun ogé tiasa milih aplikator kami (ogé disebut baki instalasi) pikeun ngabantosan pamasangan. Komo konsumén tanpa pangalaman pilem tiasa gampang nempatkeun pilem dina pilem.

9H karasa

Punten perhatoskeun yén 9H dina industri gelas anu marahmay sabenerna ngarujuk kana karasaeun patlot, sanés kateguhan Mohs anu dipikaterang (Pensil 9H karasa = Mohs 6H karasa). Masing-masing angkatan OTAO kaca anu diperyogikeun kedah lulus uji ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang.

dg (3)

Perlindungan Layar Kaca Kuat

Gelas silikat aluminium sareng téknologi tempering anu dianggo dina OTAO Tempered Glass pikeun ningkatkeun tegangan permukaan gelas sahingga awakna langkung kuat.

Perlindungan Goresan Maksimum

Kaca OTAO Tempered nganggo bahan gelas premium sareng perawatan palapis khusus khusus. Janten nyegah seueur corétan dina kahirupan sadidinten ku sapertos bilah, gunting, konci sareng objék anu seukeut sareng seukeut di luhur taneuh.

dg (6)

Gratis Gelembung & Gratis Debu

Pikeun ngahémat biaya, seueur pabrik ngahasilkeun lingkungan anu henteu bebas debu, sareng gampang nyerep lebu kana produk AB lem, sareng sababaraha lebu sesah dipendakan upami éta henteu ngalaman inspeksi kualitas anu ketat saatos produksi, dugi aranjeunna napel. Anjeun tiasa ningali dina telepon, éta kasép.

Sababaraha pabrik nganggo lem AB anu kualitas rendah, sareng gelembung hawa ogé tiasa muncul.

OTAO ngadopsi prosedur pamariksaan kualitas standar tinggi, tina bahan baku, lingkungan produksi, prosés produksi dugi ka panyimpenan akhir, sacara ketat ngendalikeun, sareng nganteurkeun pelindung layar gelas bébas lebu sareng gelembung anu mumpuni ka anjeun.

dg (2)

Perawatan Palapis Oleo-fobik Halus Halus

Masalah sidik leres ngaganggu sabab éta tiasa ningali pisibilitas layar. Salaku tambahan, aya masalah sapertos nyemprot cai sareng minyak anu ngeclak, anu ngabahayakeun kaayaan.

Tapi hal-hal ieu henteu kajantenan dina OTAO layar kaca anu ngajaga pelindung. Janten ngetikna sareng noél permukaan telepon langkung gampang sareng henteu repot.

Kami nganggo prosés penyemprotan plasma sareng electroplating pikeun nyemprot rata minyak sidik anu diimpor ti Jepang dina pilem kaca pikeun ngahontal hidropobik, pangaruh cai-sareng minyak-tahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.