h

Profil Perusahaan

Tentang Kami

OTAO, ti saprak 2015, teras-terasan ngalayanan langkung ti 7000 palanggan, kalebet 300+ mérek di saluruh dunya.

Salaku salah sahiji produsén utama pelindung layar, khusus dina nyayogikeun solusi hiji-stop tina panilitian, pamekaran, desain, anggaran sareng produksi pelindung layar pikeun telepon sélulér, lensa Mobile, Tablet,PC, Arloji, Kaméra, GPS, Mobil, Perkakas Bumi sareng Mesin Industri ...

Dina raraga nawiskeun jasa anu langkung saé pikeun palanggan, OTAO ngadegkeun pusat kaca R&D anu luhur tempered sareng basis produksi, 12000m2, sertifikasi ISO / SGS / TUV.

Tulus ngabagéakeun kerjasama OEM / ODM anjeun sareng kami dina téknologi anyar dina kaca tempered.

"Benerkeun, Gampangkeun, Bédana!"

Perusahaan Kahiji ngahontal TUV cerfiticate dina bidang pelindung layar.

Perusahaan Kahiji ngembangkeun téknologi kurva 3D dina bidang pelindung layar.

Suplai kado distributor Mercedes-Benz, distributor Luxuries.

Anu nyayogikeun perusahaan-perusahaan telekomunikasi di Amérika sareng Euro.

Panyekel mérek pelindung layar Amérika sareng Éropa anu kawéntar.

Ngajual Amazon 5 Star

"Tumuh | Ngabagikeun | Nyiptakeun | Nyerikeun"

"Kabuka | Karep | Kabagjaan | Tanggung jawab"

Tonggong pangwangunan OTAO

Ti saprak 2005, OTAO teras-terasan narékahan sareng ngembangkeun inovasi produk, pamekaran tim, layanan palanggan sareng kinerja sosial.

Picture

2020

Gawe sareng perusahaan Jepang sareng Koréa pikeun bahan anyar pelindung layar

Movie

2019

Ngembangna lini produksi sareng mésér deui mesin CNC, mesin uji pikeun ngendalikeun kualitas Mesin kaca otomatis dipasang UV; Nyetél tim penjualan B2C sareng ngadaptar penjual premium Amazon

Picture

2018

Kami nanem modal sareng mendakan fasilitas pabrik 12000 m2 énggal sareng 2 pusat R&D di kota Fenggang, Kota Dongguan, kanggo mekarkeun skala produksi sareng ningkatkeun téknologi sareng téhnik urang. OTAO bakti pikeun nyayogikeun produk kualitas luhur-tungtung.

Location

2017

Ngabdi ka 3D panutup ful kalayan lem AB anu lengkep tempered glass sareng 2x shatterproof 3D tempered protector

Location

2016

2016 Inovatif langkung kuat 2x pecahan kaca gelas sareng pelindung layar kaca sareng téknologi pasisian silikon parantos diluncurkeun.

Movie

2016

2016 Inovatif langkung kuat 2x pecahan kaca gelas sareng pelindung layar kaca sareng téknologi pasisian silikon parantos diluncurkeun.

Picture

2015

Janten salah sahiji pabrik munggaran anu mimiti ngamimitian produksi masker kaca tempered 3D melengkung. Langkung ti jutaan unit pelindung layar kaca 3D melengkung anu parantos dijual.

Location

2015

Ngamekarkeun gelas tempered melengkung 3D. Investasi $ 1 juta dina R&D sareng lini produksi

Location

2012

OTAO fokus dina ngahasilkeun pelindung layar kaca anu hampang

Movie

2011

Daptar mérek OTAO, dina nami Shenzhen OTAO Technology Co.Ltd

Picture

2009

nawiskeun sajumlah aksésoris telepon sélulér jasa OEM ka perusahaan mérek terkenal.

Movie

2005

Fulljion Digital Technology co., Ltd. didirikan sareng dihartikeun lapangan aksésori telepon.

SERTIFIKAT OTAO

ISO14001: 2015 ISO9001: 2015 OHSAS18001: 2007 SGS ROSH SGS Ngahontal Sértip TUV    

ALIBABA supplier anu ditaksir Globalsource dinilai supplier 

TIM OTAO

Karep Ngembang Profesionalisme

Tujuan pikeun nyayogikeun produk anu hadé, palayanan, pangalaman pikeun pasangan sareng klien kami ti sakumna dunya.

about-us3-2