top_banner

Kumpulan

  • Custom logo tempered glass product

    Produk custom kaca tempered logo

    Kaca Tempered Logo Khusus

    Kaca temperatur Logo OTAO's custom tempered nganggo rupa-rupa téhnik pikeun nambihan pola atanapi téks anu anjeun pikahoyong kana kaca tempered kami. Ku cara kieu, produk anjeun tiasa dibédakeun tina mérek séjén. Anjeun tiasa masihan palanggan ka anjeun gelas tempered kalayan Logo salaku kado, atanapi anjeun tiasa nyetél sababaraha pola pikeun narik jalma ngora. Sareng nalika palanggan dipasang nganggo kaca Logo perusahaan anjeun, éta ogé ngamajukeun mérek anjeun. Sareng upami éta terjadi saatos-penjualan, éta ogé dianggo salaku desain anti palsu pikeun ngaidentipikasi naha éta produk anjeun.

  • iPhone 12 series 2.5D privacy tempered glass screen protector

    Privasi iPhone 12 séri 2.5D privasi kaca tempered pelindung

    Nalika ngagunakeun ponsel tanpa pilem privasi, layar mangrupikeun layar bagi sakuliling, janten anjeun sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun tiasa ningali layar kalayan jelas. Nalika anjeun nempatkeun OTAO privasi tempered kaca dina layar, éta mangrupikeun layar privasi eksklusif, anu ngan ukur tiasa ditingali ku anjeun sareng inpormasi layar henteu tiasa ditingali tina gigirna.

  • iPhone 2.5D PMMA screen protector Never broken edge

    Pelindung layar iPhone 2.5D PMMA Entong rusak

    Dibandingkeun sareng kaca anu tempered, pelindung layar PMMA mangrupikeun produk énggal taun kamari. Salaku pilem lemes, panutup pinuh ku teu karasa. Fitur utami henteu rusak sareng pinuh ku lem.

  • Samsung S21 Ultra UV Glue Tempered Glass

    Samsung S21 Ultra UV Lem Tempered Glass

    Modél unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, sareng VIVO sadayana dianggo layar melengkung kalayan lekukan ageung. UV Lem Tempered Glass ngagaduhan nyayogikeun pagelaran sareng perlindungan anu hadé pikeun aranjeunna, janten salah sahiji jenis
    kaca tempered ditarima sacara lega ku konsumén

  • iPhone 2.5D ceramic screen protector Never broken edge

    Pelindung layar keramik iPhone 2.5D Entong rusak

    Dibandingkeun sareng kaca anu tempered, pelindung layar keramik didamel tina bahan PC + TPU khusus, mangrupikeun pelindung layar lemes sareng anu paling khusus henteu pernah rusak. Kalayan fungsi anti anti goresan sareng kateguhanna tangtu, pelindung layar keramik beuki populér di pasar.

  • Samsung S21 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Full Cover Tempered Glass Screen Protector

    Pelindung layar melengkung Kaca Tempered pikeun Samsung S21, transparansi tinggi sareng desain liputan lengkep, nawiskeun tepi ka panangtayungan pikeun telepon anjeun. Lem ditingkatkeun dina ujung, henteu gampang dilepas.0.25mm kaca ipis ultra mastikeun kinerja stabil kalayan sentuhan anu sénsitip.

  • Samsung S21 2.5D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 2.5D Lem Lengkep Kaca Tempered Protéktor

    Pelindung layar melengkung Kaca Tempered pikeun Samsung S21, transparansi tinggi sareng desain liputan lengkep, nawiskeun tepi ka pelindung pikeun telepon anjeun.0.25mm kaca ipis ultra mastikeun kinerja anu stabil kalayan némpél sénsitip.

  • iPhone 12 series 3D anti bacterial tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 3D anti baktéri kaca layar pelindung

    99% ANTI BACTERIAL RATE: Pilem pelindung pikeun layar dikembangkeun dumasar kana prinsip stérilisasi antibakteri sareng ion pérak, anu tiasa ngahambat tumuh baktéri anu ngabahayakeun, sapertos Escherichia coli, Staphylococcus aureus, jst.

  • iPhone 12 series 3D curved tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 3D pelindung layar gelas anu melengkung

    3D Kacamata Tempered melengkung khususna dirancang pikeun telepon sélulér anu melengkung.

    Wangun 3D anu leres ngamungkinkeun pesawat datar janten melengkung, nyayogikeun pas anu sampurna pikeun alat ujung buleud.

  • iPhone 12 series 3D resin edge tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri résin 3D ujung layar pelindung layar kaca

    Nalika ngagunakeun pelindung layar gelas anu hémprotip pikeun ngalindungan telepon anjeun, Jalma-jalma sok mikirkeun lamun tiasa mendakan pelindung gelas tanpa masalah "Gampang Rusak tepi".

    Pasang OTAO 3D résin edge tempered kaca dina layar, kombinasi sampurna résin sareng gelas, shatterproof di tepi, anjeun moal hariwang ngeunaan ujung rusak!

  • iPhone 12 series Schott tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri Schott tempered pelindung layar kaca

    Naon Protéksi Kaca Schott?

    Grup Jerman SCHOTT mangrupikeun perusahaan grup berteknologi tinggi multinasional anu didirikeun taun 1884. 130 taun pangalaman industri dina bidang kaca khusus, bahan sareng téknologi canggih. Sareng daérah bisnis utami kalebet: pakakas rumah tangga, ubar, éléktronika, élmu optik sareng transportasi. SKOTT Bahan anu bermutu, pilem panyalindungan layar tahan-rusak tina gelas SCHOTT paling hese di industri. Dina prosés ngahasilkeun pilem sélulér telepon sélulér, OTAO ngagunakeun prosés penguatan dobel pikeun ningkatkeun résistansi tabrakan gelas. Telepon sélulér anjeun tahan 25 kaki Salamet turunna jangkungna, ngajaga telepon tetep gembleng. Fungsi perlindungan anti perusak na anu kuat ngéléhkeun kalolobaan pesaing di pasar sareng nyandak konsumén pangalaman anu langkung sampurna.

  • iPhone 12 series Corning Gorilla tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri Corning Gorilla tempered pelindung layar kaca

    Naon Corning Gorilla Glass?

    Gorila Kaca mangrupikeun mérek gelas anu dikuatkeun sacara kimiawi anu dikembangkeun sareng didamel ku Corning, ayeuna dina generasi katujuhna, didesain janten ipis, hampang sareng tahan karusakan. Salaku mérek, Gorila Kaca unik pikeun Corning,

123 Teras> >> Halaman 1/3