top_banner

Logo Anti Palsu

  • Custom logo tempered glass product

    Produk custom kaca tempered logo

    Kaca Tempered Logo Khusus

    Kaca temperatur Logo OTAO's custom tempered nganggo rupa-rupa téhnik pikeun nambihan pola atanapi téks anu anjeun pikahoyong kana kaca tempered kami. Ku cara kieu, produk anjeun tiasa dibédakeun tina mérek séjén. Anjeun tiasa masihan palanggan ka anjeun gelas tempered kalayan Logo salaku kado, atanapi anjeun tiasa nyetél sababaraha pola pikeun narik jalma ngora. Sareng nalika palanggan dipasang nganggo kaca Logo perusahaan anjeun, éta ogé ngamajukeun mérek anjeun. Sareng upami éta terjadi saatos-penjualan, éta ogé dianggo salaku desain anti palsu pikeun ngaidentipikasi naha éta produk anjeun.