top_banner

Cahaya anti biru

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector pikeun iPhone 12 séri

    Pelindung layar cahaya anti biru OTAO bakal ngajaga panon anjeun aman sareng ngajantenkeun nganggo iPhone anjeun pangalaman anu langkung pikaresepeun. 9H dina skala Moh tina karasa mineral sareng nampilkeun palapis oleophobic anu nambihan lapisan résistansi smudge sidik. Béda sareng produk sanés di pasar, pelindung layar urang bakal ngajaga akurasi warna sareng kamirahan iPhone anjeun bari nahan sensitipitas touch na.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for  Ipad Series

    2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector pikeun Ipad Series

    OTAO anti biru lampu layar kaca pelindung layar nyaring dugi ka 43% cahaya biru ngabahayakeun dipancarkeun ku seueur alat éléktronik konsumén umum, mayungan panon anjeun tina galur panon digital. Salaku tambahan, éta ngajagaan telepon anjeun ngalawan tetes, nutupan ujung-ka-ujungna pikeun mayungan langkung seueur layar, sareng ngagaduhan panyalindungan antimikroba Ultra-Fresh anu ngirangan 99% pertumbuhan baktéri dina permukaan pikeun kahirupan iPhone anjeun.