top_banner

3D UV Lem

  • Samsung S21 Ultra UV Glue Tempered Glass

    Samsung S21 Ultra UV Lem Tempered Glass

    Modél unggulan Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, sareng VIVO sadayana dianggo layar melengkung kalayan lekukan ageung. UV Lem Tempered Glass ngagaduhan nyayogikeun pagelaran sareng perlindungan anu hadé pikeun aranjeunna, janten salah sahiji jenis
    kaca tempered ditarima sacara lega ku konsumén