top_banner

3D ujung résin

  • iPhone 12 series 3D resin edge tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri résin 3D ujung layar pelindung layar kaca

    Nalika ngagunakeun pelindung layar gelas anu hémprotip pikeun ngalindungan telepon anjeun, Jalma-jalma sok mikirkeun lamun tiasa mendakan pelindung gelas tanpa masalah "Gampang Rusak tepi".

    Pasang OTAO 3D résin edge tempered kaca dina layar, kombinasi sampurna résin sareng gelas, shatterproof di tepi, anjeun moal hariwang ngeunaan ujung rusak!