proud_top_banner

360 Combo Protection Awak Awak lengkep pikeun iPhone 12

360 Combo Protection Awak Awak lengkep pikeun iPhone 12

Kasus ponsel ipis ipis kalayan motong presisi dilebetkeun ku gelas tempered kelas tinggi, nawiskeun 360 derajat perlindungan awak pinuh pikeun iPhone anjeun tina goresan, noda sareng sidik jari, ogé ngajagi telepon anjeun aman tina tabrakan atanapi tetes musibah


Detil Produk

Kasaluyuan

 360-gelar Perlindungan Penuh. Digabungkeun sareng 1 panutup tukang sareng 1 pigura sareng pelindung layar bawaan, Combo 2 dina 1 mastikeun panyalindungan pinuh pikeun telepon anjeun tina goresan, noda sareng sidik jari, ogé ngajagi telepon anjeun aman tina tabrakan atanapi tetes musibah.

 Ultra-ipis & Lampu. Kasus ultra langsing sareng ringan ngajaga perasaan leres tina telepon anjeun sareng henteu nambihan naon waé pikeun dibawa dina saku atanapi tas anjeun kalayan gampang. Tepi kalayan kombinasi kalembutan sareng teu karasa masihan pangguna raoseun anu saé sareng cekelan anu aman.

 Desain ekslusif. Dirancang khusus pikeun iPhone, kasus pas tepatna tibatan tombol polumeu, tombol operasi, sareng kurva telepon anjeun. Pelindung layar kaca premium anu premium ngajantenkeun noél hipu, gampang diakses sadaya fitur sareng tombol tanpa kedah ngaleungitkeun éta hal.

● Dukungan Ngecas Nirkabel: .Mendukung pangisian daya nirkabel tanpa nyandak telepon. Desain palabuhan anu enteng sareng akurat nawiskeun fungsionalitas anu ningkat. 

Alat anu cocog

 iPhone 12 Mini; iPhone 12; iPhone 12 Pro; iPhone 12 Pro Max;

 

CIRI LAIN

9H karasa

Punten perhatoskeun yén 9H dina industri gelas anu marahmay sabenerna ngarujuk kana karasaeun patlot, sanés kateguhan Mohs anu dipikaterang (Pensil 9H karasa = Mohs 6H karasa). Masing-masing angkatan OTAO kaca anu diperyogikeun kedah lulus uji ketahanan beban pensil Mitsubishi 9H Jepang.

Instalasi Gampang

Pamasangan pilem marahmay OTAO saderhana pisan sareng merenah. Upami anjeun ngémutan terminal, anjeun ogé tiasa milih aplikator kami (ogé disebut baki instalasi) pikeun ngabantosan pamasangan. Komo konsumén tanpa pangalaman pilem tiasa gampang nempatkeun pilem dina pilem.

Perawatan Palapis Oleo-fobik Halus Halus

Masalah sidik leres ngaganggu sabab éta tiasa ningali pisibilitas layar. Salaku tambahan, aya masalah sapertos nyemprot cai sareng minyak anu ngeclak, anu ngabahayakeun kaayaan.

Tapi hal-hal ieu henteu kajantenan dina OTAO layar kaca anu ngajaga pelindung. Janten ngetikna sareng noél permukaan telepon langkung gampang sareng henteu repot.

Kami nganggo prosés penyemprotan plasma sareng electroplating pikeun nyemprot rata minyak sidik anu diimpor ti Jepang dina pilem kaca pikeun ngahontal hidropobik, pangaruh cai-sareng minyak-tahan.

dg (6)

Gratis Gelembung & Gratis Debu

Pikeun ngahémat biaya, seueur pabrik ngahasilkeun lingkungan anu henteu bebas debu, sareng gampang nyerep lebu kana produk AB lem, sareng sababaraha lebu sesah dipendakan upami éta henteu ngalaman inspeksi kualitas anu ketat saatos produksi, dugi aranjeunna napel. Anjeun tiasa ningali dina telepon, éta kasép.

Sababaraha pabrik nganggo lem AB anu kualitas rendah, sareng gelembung hawa ogé tiasa muncul.

OTAO ngadopsi prosedur pamariksaan kualitas standar tinggi, tina bahan baku, lingkungan produksi, prosés produksi dugi ka panyimpenan akhir, sacara ketat ngendalikeun, sareng nganteurkeun pelindung layar gelas bébas lebu sareng gelembung anu mumpuni ka anjeun.

Perlindungan Goresan Maksimum

Kaca OTAO Tempered nganggo bahan gelas premium sareng perawatan palapis khusus khusus. Janten nyegah seueur corétan dina kahirupan sadidinten ku sapertos bilah, gunting, konci sareng objék anu seukeut sareng seukeut di luhur taneuh.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ● Telepon 12 Mini ;

    ● iPhone 12 ;

    ● iPhone 12 Pro ;

    ● iPhone 12 Pro Max ;

    ● iPhone 11 ;

    ● iPhone 11 Pro ; 

    ● iPhone 11 Pro Max ;

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami