top_banner

2X-3X Kuat

  • iPhone 12 series 2X shatterproof tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 2X hancur pelindung layar kaca tempered

    Naon Kaca Rusak 2X?

    Gelas anu diolah diolah ku prosés penguatan dobel khusus dina prosés produksi kanggo ningkatkeun kateguhan sareng tahan résistansi tina gelas anu direndeng éta nyalira. Sangkan efektif tiasa nyegah chipping ujung.

    Nalika urang mésér telepon sélulér anyar, urang pasti hoyong nempelkeun pelindung layar kaca anu hampang kalayan karasa luhurna sareng tahan dampak anu kuat. OTAO ngagaduhan ideu, pikeun ngahontal épék panyalindungan layar anu langkung saé, nyandak panguatan dobel (2x kaca hancur) nyandak pangalaman anu langkung saé pikeun palanggan.