top_banner

2.5D

  • iPhone 2.5D PMMA screen protector Never broken edge

    Pelindung layar iPhone 2.5D PMMA Entong rusak

    Dibandingkeun sareng kaca anu tempered, pelindung layar PMMA mangrupikeun produk énggal taun kamari. Salaku pilem lemes, panutup pinuh ku teu karasa. Fitur utami henteu rusak sareng pinuh ku lem.

  • iPhone 2.5D ceramic screen protector Never broken edge

    Pelindung layar keramik iPhone 2.5D Entong rusak

    Dibandingkeun sareng kaca anu tempered, pelindung layar keramik didamel tina bahan PC + TPU khusus, mangrupikeun pelindung layar lemes sareng anu paling khusus henteu pernah rusak. Kalayan fungsi anti anti goresan sareng kateguhanna tangtu, pelindung layar keramik beuki populér di pasar.

  • iPhone 12 series 2X shatterproof tempered glass screen protector

    iPhone 12 séri 2X hancur pelindung layar kaca tempered

    Naon Kaca Rusak 2X?

    Gelas anu diolah diolah ku prosés penguatan dobel khusus dina prosés produksi kanggo ningkatkeun kateguhan sareng tahan résistansi tina gelas anu direndeng éta nyalira. Sangkan efektif tiasa nyegah chipping ujung.

    Nalika urang mésér telepon sélulér anyar, urang pasti hoyong nempelkeun pelindung layar kaca anu hampang kalayan karasa luhurna sareng tahan dampak anu kuat. OTAO ngagaduhan ideu, pikeun ngahontal épék panyalindungan layar anu langkung saé, nyandak panguatan dobel (2x kaca hancur) nyandak pangalaman anu langkung saé pikeun palanggan.

  • 2.5D Matte Screen Protector for Apple iPad series

    2.5D Matte Screen Protector pikeun séri Apple iPad

    Jelas layar matte kajelasan OTAO anu hadé pikeun pelindung layar kaca kalayan fungsi anti-réfléksi anu sacara efektif tiasa nolak tina sorotan anu ngabahayakeun sareng ngirangan bayangan cahaya pikeun ngajagaan panon. 9H kaca aluminosilat super tangguh sareng ujungna pikeun desain panutup pinuh ngajagaan tina goresan dugi ka tetes dampak tinggi.

  • 2.5D Matte Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Matte Screen Protector pikeun iPhone 12 séri

    Jelas layar matte kajelasan OTAO anu hadé pikeun pelindung layar kaca kalayan fungsi anti-réfléksi anu sacara efektif tiasa nolak tina sorotan ngabahayakeun sareng ngirangan bayangan cahaya pikeun mayungan panon. 9H kaca aluminosilat super tangguh sareng ujungna pikeun desain panutup pinuh ngajagaan telepon tina goresan dugi ka tetes dampak tinggi.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for iPhone 12 series

    2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector pikeun iPhone 12 séri

    Pelindung layar cahaya anti biru OTAO bakal ngajaga panon anjeun aman sareng ngajantenkeun nganggo iPhone anjeun pangalaman anu langkung pikaresepeun. 9H dina skala Moh tina karasa mineral sareng nampilkeun palapis oleophobic anu nambihan lapisan résistansi smudge sidik. Béda sareng produk sanés di pasar, pelindung layar urang bakal ngajaga akurasi warna sareng kamirahan iPhone anjeun bari nahan sensitipitas touch na.

  • 2.5D High Clear Anti-Dust Tempered Glass Screen Protector For iPhone 12 series

    2.5D High Clear Anti-Debu Tempered Glass Screen Protector Pikeun iPhone 12 séri

    Teknologi anti statik OTAO, jadikan pelindung layar ieu sapinuhna lebu. Nyayogikeun panyalindungan liputan lengkep pikeun séri iPhone 12, sareng cocog sareng némpél sénsitip. Éta ogé nyayogikeun anti sidik jari sareng sipat hidrofobik.

  • 2.5D 0.33mm Clear Tempered Glass for iPhone 12 series

    2.5D 0.33mm Jelas Kaca Tempered pikeun iPhone 12 séri

    100% Transparan & ultra jelas: Khusus Dirancang layar Protéksi ampir Teu katingali pikeun Layar HD LCD, NO Pangaruh Pelangi. Dampak anu hadé & Perlindungan goresan: Ultra Ipis sareng Perlindungan Maksimum tina Tetes Dampak Tinggi, Goresan, Gosok, sareng Gundukan! Ramah Kasus: Pelindung Layar OTAO Justru diteukteuk janten Sakedik Leutik tibatan layar Sabenern tina Telepon Cerdas pikeun Nyegah Bubbling Kadang-kadang ku Kasus Telepon Paporit Anjeun. Tanggapan sénsitip & gancang: Kalayan pelindung layar, y ...
  • Samsung S21 Plus 2.5D Full Glue Tempered Glass Screen Protector

    Samsung S21 Plus 2.5D Lem Lengkep Tempered Kaca Pelindung

    Pelindung layar melengkung Kaca Tempered pikeun Samsung S21 Plus, transparansi tinggi sareng desain liputan lengkep, nawiskeun tepi ka pelindung pikeun telepon anjeun.0.25mm kaca ipis ultra mastikeun kinerja anu stabil kalayan némpél sénsitip.

  • 2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector for  Ipad Series

    2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector pikeun Ipad Series

    OTAO anti biru lampu layar kaca pelindung layar nyaring dugi ka 43% cahaya biru ngabahayakeun dipancarkeun ku seueur alat éléktronik konsumén umum, mayungan panon anjeun tina galur panon digital. Salaku tambahan, éta ngajagaan telepon anjeun ngalawan tetes, nutupan ujung-ka-ujungna pikeun mayungan langkung seueur layar, sareng ngagaduhan panyalindungan antimikroba Ultra-Fresh anu ngirangan 99% pertumbuhan baktéri dina permukaan pikeun kahirupan iPhone anjeun.