proud_top_banner

2.5D High Clear Anti-Debu Tempered Glass Screen Protector Pikeun iPhone 12 séri

2.5D High Clear Anti-Debu Tempered Glass Screen Protector Pikeun iPhone 12 séri

Teknologi anti statik OTAO, jadikan pelindung layar ieu sapinuhna lebu. Nyayogikeun panyalindungan liputan lengkep pikeun séri iPhone 12, sareng cocog sareng némpél sénsitip. Éta ogé nyayogikeun anti sidik jari sareng sipat hidrofobik.


Detil Produk

High-Definition-Anti Dust-Ultra jelas 0.33 ketebalan mastikeun sensitipitas layar toél aslina. Transparansi anu luhur ngamungkinkeun pangalaman nempoan anu optimal

Dirancang khusus ku logam anti debu bolong pikeun mayungan tina lebu

Lapisan Oleophobic ngajagaan ngalawan sidik sareng smudges supados layar tetep bersih sareng katingali saé.

100% Perekat bébas gelembung nawiskeun pamasangan anu gampang pisan

Gelas pecah kaca- Upami kaca tempered rusak, éta bakal pecah kana potongan leutik anu henteu seukeut, sahingga langkung aman pikeun pangguna

Alat anu cocog

 iPhone 12 Mini;

 iPhone 12;

 iPhone 12 Pro;

 iPhone 12 Pro Max;

● iPhone 11;

 iPhone 11 Pro;

 iPhone 11 Pro Max;

CIRI LAIN

1

Kajelasan anu maju

Seueur bungkusan pelindung layar sél bakal nandaan "transmittance of 99%", pernyataan ieu henteu didasarkeun kana élmu, sareng tiasa nipu konsumen sareng tingkah mésérna. Kejelasan nyata transmittance pelindung layar kaca anu tempered sakitar 90%. Tapi pelindung layar kaca OTAO Tempered tiasa ngahontal transmisi 99% ku ngagunakeun kaca premium sareng lem AB, anu masihan pangalaman langkung saé anjeun.

dg (3)

Perlindungan Layar Kaca Kuat

Gelas silikat aluminium sareng téknologi tempering anu dianggo dina OTAO Tempered Glass pikeun ningkatkeun tegangan permukaan gelas sahingga awakna langkung kuat.

Perlindungan Goresan Maksimum

Kaca OTAO Tempered nganggo bahan gelas premium sareng perawatan palapis khusus khusus. Janten nyegah seueur corétan dina kahirupan sadidinten ku sapertos bilah, gunting, konci sareng objék anu seukeut sareng seukeut di luhur taneuh.

2

Ukuran Akurat sareng Toél Sénsitip

Pengerjaan anu sampurna sok masihan anjeun hasil anu pangsaéna sareng anu sami diterapkeun pikeun pilem gelas anu marah. Potongan anu akurat ku ahlina hartosna pelindung layar gelas anjeun anu marahmay masihan liputan anu sampurna sareng lengkep.

Instalasi Gampang

Pamasangan pilem tempered OTAO saderhana pisan sareng merenah. Upami anjeun ngémutan terminal, anjeun ogé tiasa milih aplikator kami (ogé disebut baki instalasi) pikeun ngabantosan pamasangan. Komo konsumén tanpa pangalaman pilem tiasa gampang nempatkeun pilem dina pilem.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami