proud_top_banner

2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector pikeun iPhone 12 séri

2.5D Anti Blue Light Tempered Glass Screen Protector pikeun iPhone 12 séri

Pelindung layar cahaya anti biru OTAO bakal ngajaga panon anjeun aman sareng ngajantenkeun nganggo iPhone anjeun pangalaman anu langkung pikaresepeun. 9H dina skala Moh tina karasa mineral sareng nampilkeun palapis oleophobic anu nambihan lapisan résistansi smudge sidik. Béda sareng produk sanés di pasar, pelindung layar urang bakal ngajaga akurasi warna sareng kamirahan iPhone anjeun bari nahan sensitipitas touch na.


Detil Produk

Meungpeuk nepi ka 43% cahaya biru ngabahayakeun
• Ngurangan galur panon digital

• Dampak anu kuat sareng panangtayungan goresan

• Gampang, prosés instalasi léngkah-léngkah

• Cai sareng tahan bantalan

• Kasus ramah, sinyalna ujung-ka-ujung

• sensitipitas touch sampurna

Alat anu cocog

 iPhone 12 Mini;

 iPhone 12;

 iPhone 12 Pro;

 iPhone 12 Pro Max;

● iPhone 11;

 iPhone 11 Pro;

 iPhone 11 Pro Max;

CIRI LAIN

dg (3)

Perlindungan Layar Kaca Kuat

Gelas silikat aluminium sareng téknologi tempering anu dianggo dina OTAO Tempered Glass pikeun ningkatkeun tegangan permukaan gelas sahingga awakna langkung kuat.

Perlindungan Goresan Maksimum

Kaca OTAO Tempered nganggo bahan gelas premium sareng perawatan palapis khusus khusus. Janten nyegah seueur corétan dina kahirupan sadidinten ku sapertos bilah, gunting, konci sareng objék anu seukeut sareng seukeut di luhur taneuh.

2

Ukuran Akurat sareng Toél Sénsitip

Pengerjaan anu sampurna sok masihan anjeun hasil anu pangsaéna sareng anu sami diterapkeun pikeun pilem gelas anu marah. Potongan anu akurat ku ahlina hartosna pelindung layar gelas anjeun anu marahmay masihan liputan anu sampurna sareng lengkep.

Instalasi Gampang

Pamasangan pilem tempered OTAO saderhana pisan sareng merenah. Upami anjeun ngémutan terminal, anjeun ogé tiasa milih aplikator kami (ogé disebut baki instalasi) pikeun ngabantosan pamasangan. Komo konsumén tanpa pangalaman pilem tiasa gampang nempatkeun pilem dina pilem.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami