proud_top_banner

2.5D 0.33mm Jelas Kaca Tempered pikeun iPhone 12 séri

2.5D 0.33mm Jelas Kaca Tempered pikeun iPhone 12 séri


Detil Produk

100% Transparan & ultra jelas: Khusus Dirancang layar Protéksi ampir Teu katingali pikeun Layar HD LCD, NO Pangaruh Pelangi.

Dampak anu hadé & Perlindungan goresan: Ultra Ipis sareng Perlindungan Maksimum tina Tetes Dampak Tinggi, Goresan, Gosok, sareng Gundukan!

Ramah Kasus: Pelindung Layar OTAO Justru diteukteuk janten Sakedik Leutik tibatan layar Sabenern tina Telepon Cerdas pikeun Nyegah Bubbling Kadang-kadang ku Kasus Telepon Paporit Anjeun.

Tanggapan sénsitip & gancang: Kalayan pelindung layar, telepon anjeun tetep tetep 100% Akurat, Gangguan Nol sareng Responsif Layar Sentuh.

iPhone 12 2 (3)
iPhone-12-2 (5)

Perlindungan Layar Kaca Kuat

Pelindung layar OTAO GLASS didamel tina gelas alumino-silikat anu super kuat sareng nampilkeun desain 0.33mm ultra-ipis, tahan gores sareng kajelasan definisi tinggi 92%.

Perawatan Palapis Oleo-fobik Halus Halus

Lapisan oleophobic parantos dilarapkeun dina KACA OTAO nyiptakeun panghalang tahan tahan minyak sareng sidik jari anu langkung gampang dibersihkeun sareng dijaga tina kokotor sareng lebu.

Instalasi Gampang

Pamasangan pilem marahmay OTAO saderhana pisan sareng merenah. Upami anjeun ngémutan terminal, anjeun ogé tiasa milih aplikator kami (ogé disebut baki instalasi) pikeun ngabantosan pamasangan. Komo konsumén tanpa pangalaman pilem tiasa gampang nempatkeun pilem dina pilem.

iPhone 12 2 (2)
iPhone-12-2 (6)

Alat anu cocog

iPhone-12-2 (4)
iPhone-12-2 (2)

 iPhone 12 Mini;

 iPhone 12;

 iPhone 12 Pro;

 iPhone 12 Pro Max;

● iPhone 11;

 iPhone 11 Pro;

 iPhone 11 Pro Max;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami