X

Luncurkeun PROUDUCTS BARU

Dukungan kakuatan O&O Stronger R&D pikeun terus ngajalankeun produk anyar pikeun ngabantosan klien kami pikeun ngahontal langkung seueur pangsa pasar.

  • produk samsung-s21-ultra-uv-lem-tempered-glass-product
  • 360-full-body-protection-combo-for-iphone-12-produk
  • samsung-s21-ultra-3d-heat-bending-tempered-glass-screen-protector-produk

OTAO nyayogikeun langkung kempelan sareng kustomisasi tina pelindung layar,
jeung solusi panyalindungan pikeun ngahontal sarat klien atanapi pasar

 about-us

TENTANG KAMI

Shenzhen OTAO Technology Co., Ltd. khusus dina pembuatan sareng distribusi pelindung layar, mangrupikeun panyadia solusi salah sahiji panyalindungan layar sareng panangtayungan layar. OTAO nyayogikeun sababaraha bahan premium sareng multi-fungsi pelindung layar, sareng ngarobihna pikeun alat anu sanés, sapertos telepon sélulér, Pad, tablet, laptop, jam tangan pinter, go pro, kaméra, Mobil, alat-alat bumi, sareng mesin jsb.

Salaku salah sahiji produsén layar utama anu mayungan dunya dina industri, OTAO® teras-terasan ngembangkeun produk énggal, ningkatkeun kualitas produk, ngaoptimalkeun jasa kami pikeun klien kami, ngadistribusikaeun mitra sareng padagang mérek.

TAMBIH DEUI

LAYANAN

"Nulungan palanggan urang pikeun ngembangkeun saé sareng janten langkung kuat" mangrupikeun konsép utama jasa

- Tuan Andy Huang, Présidén OTAO,

klien Kasaksian

Kecap asli ti Klién VIP kami

Kami nyayogikeun jasa 24-jam, mangga langsung kontak kami!Tanya jawab AYEUNA